Effektivisering af produktionen: AJ Produkter transformerer HM Systems' arbejdsgang

“AJ Produkter har optimeret vores produktion markant”

HM Systems laver maskiner til industrielle etiketteringsløsninger. AJ Produkter hjalp virksomheden med at strømline arbejdsgangen betydeligt.

AJ Produkter optimerer HM Systems' produktion

HM Systems designer de maskiner, som producerer de tusindvis af mærkninger til industrien, som vi hver dag ser på et hav af produkter. Det er en kæmpe operation i sig selv at bygge maskinerne, der påsætter og printer de specifikke etiketter til en lang række industrier - fra medicin til fødevarer.  
 
Det fortæller Henrik Hansen fra HM Systems. Han har ansvaret for indkøb, og han har i samarbejde med AJ Produkter strømlinet virksomhedens lager og produktion, hvilket har øget produktionen mærkbart. Omstruktureringen har gjort arbejdsdagen langt mere smidig, og det har gjort en kæmpe forskel.  
 
“Det har tidligere været en stor udfordring at danne sig et overblik over vores produktion. Vi har fx 20 forskellige standardmaskiner, og de enkelte dele til produktionen har man skulle plukke 10 forskellige steder.”  
 
“Det gav en stor mængde spildtid og hæmmede vores produktion. Vi ville gerne optimere hele den proces,” fortæller han.

Arbejdet er blevet nemmere 

Theis Jakobsen er konsulent hos AJ Produkter, og han dannede sammen med Henrik Hansen et overblik over produktionen ved at gå helt ned i alle detaljer. Henrik Hansen havde forskellige forslag til ændringer, og Theis kom med bud på, hvilke løsninger, de skulle implementere, fortæller Henrik Hansen.  
 
“Tidligere havde vi fx alt liggende på et hovedlager, hvor vi brugte rigtig meget tid på at plukke, hver gang man skulle bruge noget nyt i produktionen. Den tilgang har vi ændret fuldstændig,” fortæller han.
“I dag har vi oprettet individuelle reoler, der er skræddersyet til hver enkelt arbejdsplads, med alt det, man skal bruge af værktøj, skruer og maskindele.”  
 
“Her er masser af hylder, der kan rumme alt det, man skal bruge for at samle en maskine, og rækkefølgen er systematiseret, så arbejdet bliver nemmere at gå til. Vi har fjernet en stor del af de udfordringer, som vi tidligere stødte på i det daglige arbejde,” fortæller han.

Se vores udvalg af praktiske lagerreoler

Produktionen blev optimeret markant

HM Systems har forbedret deres produktion, og det kan mærkes på bundlinjen i virksomheden. Men det er også noget, der kan mærkes blandt medarbejderne på gulvet, fortæller Henrik Hansen.  
 
“AJ Produkter har optimeret vores produktion markant. Installeringen af alle de nye arbejdsstationer, der er tilpasset hver enkelt proces, betyder, at alle medarbejdere kan være langt mere effektive hver eneste dag. Det har skærpet alle processer, og det gør, at vi kan fokusere på de vigtige processer fremfor at skulle bruge tid på praktiske udfordringer.” 
 
Henrik Hansen er derfor glad for at fortsætte det frugtbare samarbejde med Theis fra AJ Produkter.  
 
“Vi har haft en god kommunikation og delt mange af de samme ideer. Så det er rart at have kontakt til den samme konsulent hos AJ Produkter, som kender vores firma og ved hvilke udfordringer vi møder i vores arbejde.”
Theis Jacobsen fra AJ Produkter hjalp HM Systems

Brug for hjælp til indretningen?

Har du også brug for hjælp til et indretningsprojekt? Så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt Theis eller en af vores andre projekteksperter her.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik