Gennemtænkte detaljer på MTA Bygg & Anläggning’s nye kontor

MTA er byggefirmaet, der med sine 5 år i branchen er vokset fra tre til 170 ansatte. I luftige lokaler i Halmstad finder du hovedkontoret, et af virksomhedens tre kontorer. Kontoret er designet af Fredblads arkitekter og indrettet af AJ Produkter. Her er 16 arbejdspladser og der er plads til både møder og socialt samvær.


I MTA’s nye lokaler bliver du mødt af åbne rum, højt til loftet og stort lysindfald. Indretningen er gennemtænkt i mindste detalje og virksomhedens farver, grøn og grå, går igen. De åbne kontorområder suppleres med mindre rum til individuelle samtaler og nogle få private kontorer til dem, som ønsker mere privatsfære. Ud over 16 faste arbejdspladser fordelt i det åbne kontorlandskab, er der også seks arbejdsstationer, der anvendes som såkaldte frie pladser – pladser, som ansatte, der kommer og går mellem forskellige projekter, kan anvende.

Hæve-/sænkbart har mange fordele

Alle arbejdspladser på det nye kontor er udstyret med hæve-/sænkbare skriveborde. At vælge hæve-/sænkbart var dels en selvfølge af ergonomiske grunde, men det er også fordelagtigt, når samme skrivebord benyttes af flere forskellige personer. Skrivebordene kan nemt hæves eller sænkes og tilpasses efter forskellige mennesker og behov.
De hæve-/sænkbare skriveborde er blevet taget så godt imod, at vi oven i købet har returneret nogle af de kontorstole, vi købte, da nogle udelukkende står op, fortæller Mats Johansson, chef hos MTA Bygg & Anläggning. I stedet for kontorstole er en ergonomisk taburet, som man kan læne sig op ad, når benene bliver trætte, blevet populær.

Vigtigt med rummelige konferencelokaler

Ud over nogle mindre rum er lokalet også indrettet med to større konferencelokaler. Kundebesøg og projektmøder er almindelige i virksomheden og plads til både store og små møder var derfor vigtigt. Mødelokalerne skulle være behagelige og komfortable at opholde sig i længere tid ad gangen, noget som en specialløsning gjorde endnu bedre.
– Da vi havde valgt en stol, var vores ønske, at den også kunne vippe – og AJ fandt en løsning, så det blev muligt, fortæller Mats.

Trivsel og glæde på arbejdspladsen

Hos MTA er man opmærksom på medarbejdernes trivsel og der er masser af plads til fællesskab på det nye kontor. I frokoststuen, der er kontorets hjerte, er der både en gruppe lænestole og et stort rundt kantinebord med plads til alle medarbejderne. Her kan man samles, tale og holde en pause sammen.
– Vi er meget tilfredse med indretningen og hører kun positivt fra alle, der kommer her. Man bliver glad og man skal være glad, når man kommer på arbejde, afslutter Mats.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik