Funktionelt kontor på 13 kvadratmeter

Da Marknadsföreningen i Halland skulle indrette sit nye kontor havde de ønske om god kvalitet, plads til møder samt et frisk og stilrent udtryk. De 13 kvadratmeter er omhyggeligt planlagt og rummer både skrivebord, opbevaring og mødegruppe med lænestole. AJ Produkter håndterede alt fra skitse og idé til levering og montering af det nye kontor.

 

På toppen af Halmstad Arena, i et nybygget lokale på 13 kvadratmeter, huserer Marknadsföreningen i Halland. Foreningen er et mødested for lokale forretningsmænd og er vokset i raketfart de seneste år. Fra det lille kontor ledes alt fra hjemmeside og nyhedsbreve til planlægning og møder med partnere. Det varierende arbejde kræver et fleksibelt interiør, som i betragtning af det lille areal også skal være pladsbesparende. Dette var grundlaget, da AJ Produkter begyndte planlægningen af det nye enkeltmandskontor.
— Jeg vidste ikke præcis, hvordan jeg ønskede det. Men det skulle være af god kvalitet, stilrent og frisk. AJ’s projektsælgere var dygtige til at præsentere og udtænke løsninger, der passede mig og ledte mig igennem valget, forklarer Canita Dagård, driftschef i Marknadsföreningen.

 

Skrivebord, der klarer det hele

Trods det lille areal har man valgt at satse på et rummeligt skrivebord, mens opbevaringsskabene med skydedøre og skuffekassetten, der kan skubbes ind under skrivebordet, giver pladsbesparelse. Det økseformede skrivebord giver masser af arbejdsplads samtidig med, at det har plads til besøgende.
— Jeg tænkte først på at have to små skriveborde, fordi jeg nogle gange har besøg af kolleger, der arbejder herfra, men jeg blev foreslået at vælge et stort skrivebord i stedet. AJ Produkter lavede skitser med begge muligheder og et større skrivebord blev meget bedre. Et skrivebord blev næsten som to eller endog tre, siger Canita.

Med plads til møder

Det hæve-/sænkbare skrivebord fungerer også som konferencebord ved mindre sammenkomster.
— Vi holdt åbent hus for et stykke tid siden. Da hævede vi skrivebordet og alle kunne stå omkring det, hvilket var perfekt, fortæller Canita. Det havde ikke været muligt, hvis det ikke var hæve-/sænkbart, tilføjer hun.
At få plads til møder var noget der var vigtigt, da kontoret skulle planlægges. En gruppe med bord og lænestole er placeret i det ene hjørne af lokalet, hvor de limegrønne lænestole giver et frisk farvepust i det hvide lokale, og desuden går hånd i hånd med foreningens farver grøn og hvid.
— Mange gange kommer her virksomheder med en eller to personer, så passer det helt perfekt med den lille gruppe, siger Canita.

Og Canita er stolt over at byde velkommen på det nye kontor.
— Nu hvor vi har et kontor, kan jeg endelig invitere besøgende hertil. Folk siger, her er rigtig flot. Vi har virkelig fået det hele, afslutter hun.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik