Vælg indretning, der kan vokse med din virksomhed

Det betaler sig at tænke langsigtet, når du etablerer din virksomhed. Med det mener vi, eksempelvis, at vælge kvalitetsprodukter i stedet for kun at kigge på prisen (det vil altid være det billigste i det lange løb) og at handle hos en leverandør, der med stor sandsynlighed også findes om nogle år, når virksomheden er vokset og du vil supplere med flere dele fra samme serie. Nedenfor foreslår vi to af den slags kvalitetsserier, QBUS til kontoret og TOUGH til lageret.

 

EN FLEKSIBEL KONTORSERIE
Med møbelserien QBUS bliver kontoret præcis, som du havde tænkt dig. Smarte funktioner, mange opbevaringsdele og forskellige farvevalg gør det nemt at tilpasse QBUS efter smag og behag – uanset, om du arbejder i et enkeltmandskontor eller i et åbent kontorlandskab.

 

Serien er kendetegnet ved de mange valgmuligheder. Det gælder bl.a. skrive- og konferencebordene, der fås i både faste og hæve-/sænkbare udgaver. Skrivebordene fås desuden i flere størrelser og modeller (lige, med midterbue eller hjørne). Muligheden for variation gælder også for opbevaringen i form af skuffekassetter, skabe og åbne reoler, der dels findes i flere formater, dels kan komplementeres med døre, skydedøre og diverse indretningstilbehør.

 

Skræddersyet til dine ønsker
De mange opbevaringsdele kan let kombineres efter ønske – og naturligvis suppleres løbende. Det er også muligt at skabe dine egne kreative løsninger. Med fire reolmoduler, fire hjulsæt og en bordplade får du en fleksibel arbejdsø, en mobil og rummelig arbejdsplads med opbevaring forneden, der kan flyttes rundt efter behov. I større rum kan opbevaringsmøblerne anvendes til opdeling af arbejdspladserne. 

 

Med fire forskellige farver – sort, hvid, eg og birk – tilbyder Modulus noget til enhver smag. Det gør serien til et godt valg, uanset om du arbejder i et enkeltmandskontor eller i et åbent kontorlandskab. Og fordi farverne passer godt sammen, kan du nemt kombinere og supplere efter dit eget hoved – også om nogle år.

 

ET KOMPLET REOLSYSTEM
Skal du investere i en lagerløsning, kan du lige så godt gøre det rigtigt fra starten. Vælg et reolsystem, som tåler tunge belastninger, udnytter pladsen og er let at udbygge, når behovet stiger. Ligesom vores lagerreol TOUGH.

 

Tough er beregnet til omfangsrigt gods, har en belastningskapacitet på op til 1000 kg pr. hylde og sektionerne fås i to højder, to bredder og to dybder. Systemet har en stabil konstruktion, der betyder, at du undgår rygkryds, hvilket igen betyder, at der er adgang til hylderne fra begge sider. Dermed kan reolen placeres midt i lokalet – fleksibelt og godt.

 

Optimerer lagerkapaciteten
Hvor mange reolmeter har du brug for? Da grundsektionen kan komplementeres med valgfrit antal påbygningssektioner, kan du altid få TOUGH, som du vil have det. Hver ny sektion hægtes fast direkte i den foregående sektions gavl, en monteringsmetode, der ikke optager unødvendig plads. Og da hylderne placeres i valgfri højde med intervaller på 50 mm, kan pladsen udnyttes maksimalt. Perfekt til dig, der ønsker at få mest muligt ud af lagerpladsen – både i dag og i morgen.


VORES EGEN FREMSTILLING
QBUS og TOUGH er skabt af vores egen designafdeling. Produktionen foregår også på vores egne fabrikker i Polen og Slovakiet. Således har vi kontrol over både kvalitets- og prisniveauet såvel som arbejdsmiljøet og vores miljøpåvirkning. Lutter fordele, også når vi ser fremad.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik