Storrumskontor - hvordan indretter du et åbent kontorlandskab?

Storrumskontor - hvordan indretter du et åbent kontorlandskab?

Storrumskontorer eller åbent kontorlandskab er i de seneste år blevet en populær måde at indrette sit kontor på. Det er en god måde at udnytte pladsen på og kan skabe en god dialog mellem medarbejderne. Udfordringerne ved åbne kontorlandskaber kan være støjniveauet og manglende koncentration. Hvordan indretter man bedst sit storrumskontor?

Skrivebordet er medarbejderens base:

Det er skrivebordene der i et storrumskontor markerer den enkelte medarbejders plads. Man kan sige, at skrivebordet er medarbejderens "kontor" i et åbent kontorlandskab.


Skærmvægge på gulvet:

Skærmvægge kan bruges både til at inddele rummet og samtidig dæmpe lyden i lokalet. Se vores udvalg af skærmvægge her                                                                                                                                                                                                                             

Skærmvægge mellem borde:

 
Skærmvægge kan også bruges til at inddele skriveborde der står tæt på hinanden. På den måde kan der skabes et kontormiljø hvor man kan se hinanden, men hvor lyden bliver dæmpet og der skabes en følelse af eget kontor. Denne løsning er god hvor det er vigtigt at medarbejderne kan kommunikere sammen.
Se vores udvalg af skærmvægge her

Skabe som rumdelere:

Når man skal indrette kontormiljøet i et storrumskontor, så kunne det måske være en idé, at indrage skabe og reoler som rumdelere. Se vores skabe og reoler her


Skuffeskabe:

Skuffeskabe er en nem måde, at give den enkelte medarbejder noget personlig skuffeplads. Da skuffeskabene er på hjul, kan medarbejderbne nemt og hurtigt skifte pladser i storkontoret. De kører bare skuffeskabet hen til deres nye bord.


Mødeniche:

Ved hjælp af skærmvægge er det faktisk også muligt at skabe en slags møderum i storrumskontoret. Til det er det en god idé med et sæt konferencemøbler bestående af bord og tilhørende stole. Se vores konferencemøbler her

Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik