NOMAD – en serie med attitude

NOMAD – en serie med attitude

Vi introducerer en ny møbelserie hos AJ der er fuld af attitude - den stilfulde, sorte/hvide serie NOMAD.
- Jeg designede NOMAD som en moderne serie der kan opfylde en stor efterspørgsel og som både er høj kvalitet og til overkommelig pris.

Mit mål er at nå ud til iværksættere og nye, trendy virksomheder, der ofte ikke har brug for mere end en bærbar computer til at få arbejdet gjort, siger Elin Basander André, designeren bag NOMAD.

NOMAD er perfekt til kunder, der er på udkig efter en møbelserie, der sparer plads og er omkostningseffektiv. Serien er designet som en startkit, med matchende møbler, opbevaringsplads, reoler og endda smarte opbevaringsløsninger til kabler og ledninger.

- Jeg har personlige erfaringer med, hvordan det er at starte en ny virksomhed og designet NOMAD med disse i tankerne. Som iværksætter bør det ikke være nødvendigt at investere alle sine penge og energi i møbler, siger Elin Basander André.

- Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af kontormøbler til de mere etablerede virksomheder. Pointen med NOMAD-serien er, at vi nu også kan tilbyde en serie til dem der er i opstartsfasen, siger hun.

Møblerne selv er lille i størrelse og er nemme at flytte, hvilket gør det let at tilpasse sig til fremtidige storrumskontorer.

- Det er derfor, jeg valgte at navngive serien NOMAD! Jeg ønskede møbler der kunne følge iværksætteren på sin rejse og tilpasse sig deres voksende virksomhed, siger Elin Basander André.

Smarte opbevaringsløsninger

NOMAD giver mange muligheder for smart opbevaring og organisering. Reolen på hjul er praktisk med store rum der kan være dekoreret på forskellige måder. Bordstanderen kan placeres på skrivebordet kan holde styr på alt fra papir til kuglepenne og gør det nemt hurtigt at finde hvad du s'ger. Helt generelt egner serien sig godt til at holde orden. Skuffeskabet har en smart, puslespilsagtig top, som Elin har designet, så hvert element har sit eget sted. Med andre ord så har NOMAD alt hvad iværksætteren har brug for for at blive en succes!

- Mit mål med NOMAD var en stilfuld, sort/hvid stil, der både er populær indenfor interiør design og modebranchen. NOMAD er mindre end mange andre serier i AJs sortiment og farven er meget moderne lige nu, siger hun. Det skal være sjovt, kreativt og inspirerende at arbejde i en NOMAD kontor!

Plads til kreativitet!


Med NOMAD'er er der uendelige muligheder for at skabe et stilfuldt kontormiljø.

- Den kunde, der vælger NOMAD har ofte en kreativ arbejdsplads hvor arbejde og leg er lidt blandet, siger Elin. Ofte lejer iværksætteren et værelse i et kontorhotel og det er ikke ualmindeligt at tage en cykel, en pilates bold eller et bordtennisbord ind som kontorets interiør.

-Det er netop disse kunder jeg ønsker at nå. Der er lidt attitude i serien, siger hun. 
Fordi NOMAD bruger enkle farver passer den perfekt til de fleste kontorer.

- Personligt ville jeg bruge varme, neutrale farver og nuancer, såsom cognacfarvede detaljer eller grønne planter til at blødgøre og komplimentere de sorte/hvide møbler i serien, siger Elin Basander André.

Se Nomad-seriens produkter og priser her

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik