FLEXUS – en klassisk kontorserie med fleksibilitet

FLEXUS – en klassisk kontorserie med fleksibilitet

FLEXUS er serien til dig, der leder efter klassiske, prismæssigt overkommelige og fleksible kontormøbler. Med FLEXUS kan du indrette hele kontoret efter dine ønsker og valgmulighederne er mange. Møblerne fremstilles på vores egen fabrik, hvilket betyder, at vi kan tilbyde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores populære kontorserie FLEXUS består af skriveborde, konferenceborde og et bredt udvalg af opbevaringsmøbler til både små enkeltmandsfirmaer og store kontorlandskaber. Møblerne er fremstillet af robust laminat, der et let at holde og fås i de klassiske farver hvid, mørkegrå og bøg med diskrete, sølvgrå detaljer.

Opbevaring af stort og småt
Har du kun brug for en lille skuffekassette under skrivebordet eller mange hyldemeter opbevaringsplads til det rigtig store kontor? FLEXUS tilbyder noget for alle: Bogreoler, skuffekassetter, sideskabe med udtræksmodul og skabe med pladsbesparende skydedøre.

Derudover kan du skabe din helt egen opbevaringsløsning ved at komplementere bogreolerne med dørpar, der dækker hele eller dele af reolen. Vælg døre i samme farve som bogreolen eller miks og match efter smag og behag.

Opbevaringsmøblerne har flotte laminatflader på alle sider og passer lige så godt midt i rummet såvel som op mod en væg. Alle lukkede opbevaringsmøbler er forsynet med nøglelås, der holder nysgerrige væk fra indholdet.

Prisvenlige skriveborde til ethvert miljø
FLEXUS-serien indeholder både klassiske faste skriveborde og ergonomiske, elektrisk hæve-/sænkbare borde til en mere aktiv arbejdsdag. Skrivebordene giver en robust og slidstærk arbejdsstation, der holder i mange år.  

Alle skriveborde har slidstærke laminatbordplader, grå stålstel og kabelhuller, der bidrager til en ren og flot arbejdsflade uden ledningsrod. De faste skriveborde har desuden en frontplade, der skjuler ledninger og andre ting. Klassiske, stilrene og nemme at kombinere.

Egenproduktion
Vi fremstiller selv møblerne på vores fabrik AJ Furniture Factory i Polen. Egenproduktion giver os kontrol over alle faser i fremstillingsprocessen og betyder, at vi kan opretholde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det giver os også mulighed for nøje at overvåge både arbejdsmiljøet og miljøpåvirkningen.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik