TOUGH – lagerreoler til tunge udfordringer

TOUGH – lagerreoler til tunge udfordringer

Vores nye reolsystem Tough lever op til sit navn: Kraftige lagerreoler til tunge belastninger. Lagerreolerne er designet til tungt og omfangsrigt gods. Ved hjælp af påbygningssektioner er det muligt at skabe et komplet reolsystem til ethvert opbevaringsbehov.

 

Har du brug for en pålidelig opbevaringsløsning, der tåler tung belastning? Så er reolsystem Tough et fremragende valg til din virksomhed. Lagerreolerne er ideelle til effektiv opbevaring af pladskrævende gods, der ikke står på paller og har en maksimal belastningskapacitet på hele 700 eller 1000 kg pr. hylde.

 

Robust materialevalg
Lagersystemet er opbygget af galvaniserede gavle og kraftige, pulverlakerede bærebjælker med hylder i metal eller spånplade. Hylderne i galvaniseret metal modstår korrosion og er meget modstandsdygtige over for slitage. Spånpladerne er skånsomme mod godset og velegnede, når du har brug for en blødere overflade.
Tough har en stabil konstruktion, der ikke kræver rygkryds. Det gør det nemt at få adgang til hver hylde fra begge sider.

 

Optimér lagerkapaciteten
Med Tough kan du udnytte rummet maksimalt. Gavlene er perforerede, hvilket gør det muligt at placere bærebjælkerne og hylderne i valgfri højde med intervaller på 50 mm.
Uanset, hvor mange hyldemeter du har brug for, kan du få det med Tough. Hver grundsektion kan udbygges med valgfrit antal påbygningssektioner. Påbygningssektionerne har kun en gavl og er designet til at blive fastgjort direkte i den foregående sektions gavl, en monteringsmetode, der ikke optager unødig plads. Perfekt til dig, der ønsker at få mest muligt ud af din lagerplads.

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik