Skræddersy din lageropbevaring med Mix

Skræddersy din lageropbevaring med Mix

MIX er reolsystemet, der giver dig mulighed for at skabe akkurat den opbevaringsløsning, du har brug for. Med sektioner i flere forskellige højder, bredder og dybder, smart design og en række forskelligt tilbehør kan du nemt skabe en effektiv opbevaring, der udnytter rummets muligheder fuldt ud. 

 
Med MIX kan du både få åben og delvist eller helt lukket opbevaring. Reolsystemet er let at samle og meget fleksibelt, hvilket gør det nemt at udbygge eller ændre i takt med at dine behov forandrer sig. Samtlige dele og alt tilbehør er fremstillet af pladestål med pulverlakeret eller galvaniseret overflade.

 

Fire højder, bredder og dybder
Grundsektionen har to gavle og danner basen i systemet. Tilføj valgfrit antal påbygningssektioner og det ønskede tilbehør. Påbygningssektionerne har et pladsbesparende design med bare en gavl – den anden ende hægtes fast direkte på den foregående sektions gavlstolper. Da sektionerne fås i fire højder, fire bredder og fire dybder er det nemt at skræddersy MIX i henhold til de forhold, der er i rummet.   

 

Åben opbevaring
Få et hurtigt overblik over, hvor tingene er placeret og hav dem inden for rækkevidde med åbne gavle, der giver helt åben opbevaring. Opdel hylderne med deleplader for at holde orden og ryddelighed. 

Kombineret opbevaring
Med lukkede gavle og rygplader kan du skabe en delvist lukket opbevaring. Komplementér med en eller flere udtræksskuffer til mindre genstande eller ting, der ikke kan opbevares direkte på hylderne. Supplér med skuffeindsatser for at dele skufferne op i mindre rum. Genstande, der anvendes ofte, kan med fordel placeres på hylderne for at give hurtig og nem tilgængelighed.

 

Lukket, sikker opbevaring
Et dørpar, sammen med lukkede gavle og rygplade, skaber en helt lukket opbevaringsløsning. Dørene har et aflåseligt håndtag, der leveres med to nøgler – perfekt til sikker opbevaring både på lageret og kontoret.

Fleksibel indretning
De justerbare hylder hjælper dig med at maksimere din opbevaring. Du bestemmer selv, hvor tæt hylderne skal sidde og det er nemt og hurtigt at flytte dem op eller ned i intervaller på 50 mm. Ekstra hylder fås både i 1-pak og 5-pak.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik