CREATE metalskabe med røde låger i et værksted, hvor der står en motorcykel

CREATE – skabe til kreativ indretning

CREATE er vores nye, fleksible, skabsserie, som giver mulighed for kreative indretningsløsninger, hvor hele rummet er udnyttet. – "Jeg har tilstræbt en varieret arkitektur i rummet med høje og lave skabe", siger designer Cecilia Stööp. Læs med her og få et indblik i, hvordan serien er blevet til. 
CREATE skabe i et omklædningsrum

Fleksible og skræddersyede opbevaringsløsninger

CREATE tilbyder smarte og stilfulde skabe, som kan tilpasses præcis efter dine ønsker og behov. Vores skabe har en minimalistisk og elegant stil med glatte sider, og de kommer i forskellige højder, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dit rum. Vi har også nogle fede døre, der giver skabene en personlighed og karakter.

Indersiden af vores skabe er lige så fleksibel som ydersiden. Du kan skræddersy interiøret, så det passer til lige præcis det, du vil opbevare. Hvis du for eksempel vil have en ekstra hylde til at holde styr på din taske og holde den væk fra skoene, er det nemt at tilføje en. Og du kan placere hylder og tilbehør i præcis den højde, der passer til dig og dine behov.

"Vi tror på, at alle er forskellige, og uanset om du er høj eller lav, skal du kunne bruge dit skab uden at skulle strække dig eller famle efter ting på en hylde, du ikke kan nå. Derfor har alle vores hylder en smart perforering, så du kan se nedefra, om der er noget, du har glemt på hylden. Vi vil gerne sikre, at vores skabe er lige så unikke som vores kunder, og derfor tilbyder vi fleksible og tilpassede opbevaringsløsninger", siger Cecilia

Fra idé og design til produktion


Det er en udfordring at udvikle en helt ny serie med dele og tilbehør, der kan kombineres og varieres efter miljø, brugere og funktion. 
"Det er en stor fordel, at vi har hele kæden i virksomheden. Fra idé og design til produktion. Jeg har arbejdet tæt sammen med vores konstruktører på fabrikken i Slovakiet," fortæller Cecilia. Hun har også været ude i de miljøer, hvor skabene bliver brugt - i fitnesscentre, spaanlæg og på arbejdspladser. 
 
"Jeg ville finde ud af, hvordan forskellige mennesker bruger deres skabe, hvad de har brug for at opbevare, hvilke problemer de har og om der er noget, de savner i deres skabe," siger Cecilia. Det gav hende nogle gode ideer, som blev til konkrete funktioner i CREATE-skabene, bl.a. i form af nye opbevaringsmuligheder og mere plads. En hylde til småting var også en af de idéer, hun fik. 
"Alle har jo brug for en hylde til småting, uanset om du skal skifte tøj til jobbet eller bare vil lægge dit ur fra dig i fitnesscenteret," siger Cecilia. 
Detaljebillede af CREATE skabslåge

Supplér efter behov


Tanken er, at CREATE-serien skal vokse, så der efterhånden bliver tilføjet nye dele. Der er allerede flere dele og tilbehør er på vej, bl.a. bænke og sofaer. 

- "Med CREATE skal man ikke bare købe et skab, man skal også kunne indrette hele sit omklædningsrum, så det føles som en helhed. Du vil desuden kunne udskifte og supplere skabsindretningen, når behovene ændrer sig", siger Cecilia Stööp. På den måde kan du sørge for, at indretningen hele tiden følger med behovene på netop din arbejdsplads. For ligesom virksomheden ændrer sig med tiden, kan din indretning gøre det samme.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik