Flot skærmvæg i træ til ethvert kontormiljø

Mangler du en praktisk og visuel flot løsning til afskærmning på arbejdspladsen? Så har vi den helt rette løsning her hos AJ Produkter. Vi har nemlig et stort udvalg af flytbare skærmvægge i træ, som passer til enhver arbejdsplads, hvor man ønsker en praktisk løsning, der også hæver indretningen på arbejdspladsen. Uanset hvilken skærmvæg i træ, du er på jagt efter, så har vi uden tvivl en afskærmningsløsning i vores sortiment, som imødekommer dine behov.

Flytbare skærmvægge i træ sikrer stor fleksibilitet

Vores skærmvægge i træ kommer i mange forskellige modeller og farver, der sikrer, at der er noget til enhver indretningsstil i vores udvalg. Du kan både få skærmvægge med brochureholdere eller opbevaringsrum, eller en skærmvæg i træ som har en lyddæmpende effekt.
Du finder også lyddæmpende afskærmning, som kommer i en solid konstruktion. Hvilke flytbare skærmvægge, der passer til jeres virksomhed, kommer helt an på jeres behov på arbejdspladsen.
Vores skærmvægge passer godt til ethvert arbejdsmiljø, hvor man ønsker privatliv mellem arbejdsstationer på kontoret, i kantiner, eller i mødelokaler. De flytbare skærmvægge leveres inklusivt fødder og er nemme at flytte rundt med, hvis der skal laves om på kontoret eller indrettes forskelligt fra dag til dag i forbindelse med møder, konferencer, firmaarrangementer eller andet.

Skærmvæg på hjul for smuk indretning

Du kan også få en flot skærmvæg på hjul, der både opdeler rum og kommer med en fin blomsterkasse med kunstige planter. Denne skærmvæg er et oplagt valg til jer, der er glade for planter på kontoret - men som ikke gider at bøvle med at vande dem.
Den perfekte løsning for en hyggelig indretningsdetalje i kantinen, receptionen, i venteværelset eller på kontorer, hvor der mangler lidt grønt i indretningen. De flytbare skærmvægge er nemme at flytte rundt med, og skærmvæggene kan nemt kombineres med skærmvægge med fødder fra vores sortiment for en flot totalløsning.