Skærmvægge i stof

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Skærmvæg i stof til at skabe private arbejdsområder

Har du et stort kontor med mange medarbejdere? Og har du svært at koncentrere dig og have ro til dit arbejde? Ved at bruge en rumdeler som en skærmvæg kan du nu optimere pladsen på dit kontor og effektivisere din arbejdsdag med roen, som man får, når man sidder for sig selv og arbejder. Med de innovative skærmvægge er det aldrig blevet nemmere at opdele større rum for at øge koncentrationen og arbejdsindsatsen samt skabe en mere personlig sfære hos dine medarbejdere.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af højkvalitetsskærmvægge i stof, der ikke kun er stilfulde og dekorative. De har også en masse funktionalitet. Du kan finde lige den skærmvæg, der passer til dit kontor i vores store udvalg af størrelser og farver som sort, hvid, blomme, kobber, grøn mm. Gulvskærmene er beklædt med et uldlignende stof, som giver et luksuriøst udtryk og har dekorative, sorte lynlåse hele vejen rundt i kanten.

Skærmvægge i stof hjælper med akustik og lyddæmpning på kontoret

De fleste af vores skærmvægge er fyldt med 100% PET-materiale og er A-klassificeret til lydabsorbering af SP. Det betyder, at du kan arbejde i ro og med fuld koncentration, når du har opsat skærmvægge rundt om din arbejdsstation. De er et nemt supplement til at lyddæmpe kontoret og øge effektiviteten hos dine medarbejdere, da de minimerer unødvendige distraheringer fra arbejdsstationer omkring dem. Samtidig kan de også bruges til at sænke akustikken i et større rum, så hele arbejdsmiljøet bliver optimeret.
Du kan også sammensætte vores skærmvægge med vores borde for at skabe private arbejdsområder, hvor dine medarbejdere kan arbejde effektivt i ro. Da skærmvæggene i stof er flytbare, giver det også mulighed for masser af fleksibilitet på arbejdspladsen, da de hurtigt kan flyttes. Du kan bruge skærmene som mobil skillevæg til at skabe et rum i et eksisterende rum for at skabe specifikke koncentrationszoner på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til vores skærmvægge?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller mangler du vejledning til at finde de helt rette skærmvægge i stof til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos AJ Produkter er vores kunders tilfredshed vores absolutte førsteprioritet. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til dine køb, plejevejledning, brugsvejledning eller andet.