Store glastavler - effektivisér møderne med en magnetisk glastavle til kontoret

Mangler du det overordnede overblik til morgenmøderne på kontoret? Så er du kommet til det rette sted. Der er intet værre end at forlade en præsentation uden at huske de vigtigste pointer – eller forlade et møde og føle, at man ikke har styr på, hvad der blev aftalt.
Derfor er det vigtigt at klæde dig selv godt på til det fulde overblik under mødet, og at mødets vigtigste pointer og konklusioner bliver visualiseret og præsenteret, så alle deltagende får mest muligt ud af mødet. Her kommer en magnetisk glastavle fra AJ Produkter ind i billedet. Med vores glastavler på stativ kan du nemt og ligetil være tovholder på dine møder og præsentationer uden at miste tråden, så du og dine lyttere altid får det bedste ud af jeres møder og præsentationer på kontoret.

Få det fulde overblik med en magnetisk glastavle i høj kvalitet

Du kan både skrive på glastavlerne for at illustrere dine pointer eller konklusioner, såvel som beklæde dem med post-it for at skabe visuel struktur. Det er helt op til mødeholderne, hvordan de vil bruge den magnetiske glastavle.
Med vores store glastavler i høj kvalitet er du således garanteret, at morgenmøderne går som smurt, og at du altid har det fulde overblik over de vigtigste konklusioner fra arbejdsdagens præsentationer og møder. Præcis som det skal være!

Store glastavler sætter kulør på mødelokalerne

En magnetisk glastavle til mødelokalerne er ikke kun med til at skabe visuel struktur og effektivisere jeres møder. Glastavler på stativer er også med til at give jeres mødelokaler et moderne pift og pynte. Vores store glas tavler kommer i mange forskellige designs, størrelser og farver, så de matcher lige præcis jeres stil og behov på kontoret eller i det enkelte mødelokale.
Du kan både finde en magnetisk glastavle, der kan vendes horisontalt, såvel som store glastavler med lydabsorbering. Med andre ord er der glastavler til ethvert kontor, hvor der kan være forskellige behov fra afdeling til afdeling, såvel som fra det ene mødelokale til det andet. Hvad der fungerer i den lille afdeling, fungerer måske ikke i den store markedsføringsafdeling, hvor der skal lægges store, overordnede strategier, som alle de mødedeltagende skal kunne visualisere under mødet.

Mangler du hjælp til at finde en flot magnetisk glastavle?

Er du i tvivl om, hvilke glastavler der passer til jeres virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi jer gerne med at finde den helt rigtig glastavle til lige præcis jeres behov. Uanset om I er på jagt efter en lille vendbar tavle, eller er helt ude i en stor glastavle med meget plads at skrive på, så har vi uden tvivl den helt rette glastavle i vores sortiment til jeres virksomhed.