Væghængte glastavler

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Væghængte glastavler i høj kvalitet

Ønsker du at optimere dit kontor med redskaber, der kan skabe struktur? Samtidig med at redskaberne øger arbejdsindsatsen og er praktiske og stilfulde? Så dyk ned i vores flotte og store produktkatalog over glastavler til væggen i høj kvalitet.
Vi tilbyder en række forskellige glastavler til adskillige funktioner, der kan være med til at danne ramme om din arbejdsplads mål og ambitioner. Glastavlerne er enkelte og elegante, da de er uden ramme. De går således i ét med rummet, de befinder sig i og giver dig det naturlige look, som du bestræber. Glastavlerne til væggen er klassiske og lige til at viske rene efter brug, så du altid kan bruge dem til nye præsentationer og møder uden at skulle bruge tid på at rengøre tavlen.

Magnetisk glastavle i høj kvalitet

En glastavle med magnetisk funktion er noget af det bedste at anvende som opslagstavle, da de er overskuelige og nemme at anvende. Det optiske glas er smukt og flot at have på sit kontor, og det, at den væghængte glastavle går i ét med lokalet, gør det hele meget mere bekvemt for dig og dine medarbejdere.
Hæng lige det du ønsker op på tavlen, men vær opmærksom på at den robuste glasplade godt kan kræve ekstra stærke magneter. Gør dig de rigtige overvejelser om du skal have en stor tavle til et stort kontor eller måske en mindre tavle til et lille kontor eller et børneværelse.

Overblik og struktur med skrivetavler

Vi ønsker at gøre det så praktisk for dig som muligt. Med vores glastavler til væggen har du et godt redskab ved hånden til referater af vigtige møder, visuelle præsentationer, eller en oversigt over vigtige aftale. Det er helt op til dig.
Mulighederne for at opsætte noget der kan give dit kontor et farverigt pift, finder du også hos AJ Produkter. Vi har nemlig farverige, runde glastavler i en flot beige, blå, grå, blå og grøn farve. Ligesom med farverne er der også mulighed for at lave noget sjovt med formene af glastavlerne, der kommer i kvadratiske, runde og rektangulære modeller, som man kan hænge op efter eget ønsket.