Et udvalg af skabe og borde til værksted

Gør dit værkstedsskab endnu bedre

Vores opbevaringsskabe i pulverlakeret metal kan modstå selv de mest hårdføre udfordringer og anvendes derfor ofte på værksteder e.l. Skabene kan anvendes til opbevaring af alt fra mapper og diverse småting til større værktøj og maskiner. Vi kommer her med nogle tips til forskelligt tilbehør, du kan vælge, når du skal designe dit skab. Læs med og lad dig inspirere! 

Sådan kan du tilpasse skabene

Med justerbare hylder kan du flytte op, ned og rundt efter behov. Uanset hvilket af vores opbevaringsskab du vælger, kan du tilpasse hylderne. Og vil du gerne have flere hylder til skabet, har du også mulighed for at tilkøbe det - så du kan få den mest optimale opbevaringsløsning.  

En stor del af vores skabe til værksteder har justerbare fødder, så skabet står lige og stabilt selv på ujævne gulve eller overflader.

Har du brug for opbevaring - men har begrænset gulvplads? Så kan en løsning være at montere skabet på væggen
Højt opbevaringsskab med låsbare døre
Opbevaringsskab STYLE
2.795,-
Opbevaringsskab på hjul med låsebare døre på et lager
Opbevaringsskab på hjul RESTORE
6.595,-

Smart tilbehør til din opbevaring

Gaffeltunneler i bunden af et skab gør det nemt at flytte det med en palleløfter. Du kan finde gaffeltunneler på flere af vores skabe, som er særligt velegnet til værksteder og industri. 

Værktøjstavler inde i skabet er ideelle til fleksibel og overskuelig opbevaring af værktøj. Med værktøjskroge og -holdere kan du hurtigt og nemt hænge og tage dit værktøj af tavlerne.

Forstærkede døre gør skabet ekstra robust og sikkert.

Låsbare håndtag giver sikker opbevaring. Er I kun få, der skal bruge skabet, er en trepunktslås med to nøgler et godt valg. Er I derimod flere der skal benytte skabet, kan en elektronisk kodelås give større fleksibilitet uden brug af nøgler.

Et værktøjsskab på hjul gør dit skab til et fleksibelt arbejdsredskab. Slut med at gå frem og tilbage for at hente ting - du kan tage det hele med dig rundt.


Læs vores guide til lagerreoler
Et hvidt opbevaringsskab med elektronisk kodelås
Opbevaringsskab SAFE
3.295,-
Ekstra smalle opbevaringsskabe i forskellige højder med trepunktslås
Opbevaringsskab SMART
2.245,-

Spørg os om værkstedsskabe

Vores udvalg gør det forhåbentlig nemt at finde en løsning, der passer til din virksomhed. Skulle du have brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. 


Hvilket skab har du brug for?

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik