Tavle til værktøj

På både et lager, et værksted og i skuret derhjemme er det praktisk, ja nærmest uundværligt, med en værktøjstavle. På værktøjstavlen kan man have alt det mindre værktøj hængende, så man kan se, hvad man har og let kan finde frem til det.
Værktøjet, der kan hænge på tavlen, kan dreje sig om skruetrækkere i forskellige størrelser, svensknøgler, knibtænger, hammer, saks og en lang række andre ting. Også høreværnet kan have sin faste plads på tavlen, når man ikke bruger det, så man ved, hvor man har det og ikke skal lede efter det.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af værktøjsvægge, og her kan du med sikkerhed finde en værktøjstavle, der passer til dit behov, uanset om du handler for din virksomhed eller der er tale om opbevaring af værktøj hjemme i hobbyværkstedet.

Ophængt værktøjstavle

En værktøjstavle er det praktisk at hænge op på væggen, så den kan komme op i en god højde, hvor man fra afstand har overblik over sit værktøj. Det kan naturligvis også være en mulighed blot at sætte tavlen på et bord, man da risikerer man at man får sat noget foran, og så kan det være svært at se, hvad man har og ikke mindst komme til at tage det.
En ophængt værktøjstavle er altså langt mere praktisk og kan øge arbejdsglæden betydeligt hjemme i skuret, når noget skal fikses, og det kan derfor betale sig at hænge sin værktøjstavle op.

Værktøjsopbevaring

Ikke alt værktøj egner sig til at blive opbevaret på en værktøjstavle, og større ting skal opbevares andre steder. Det kan være i skuffer eller skabe eller på kroge på en væg. Det vigtigste er, at værktøjet ikke ligger og roder sammen med en mængde andre ting, da man dels kan have svært ved at finde det, man skal bruge, men også at ting kan blive ødelagt ved for eksempel at komme i klemme eller blive ridset.
I stedet for en tavle kan man også vælge at opbevare sit mindre værktøj i en værktøjskasse. Kassen kan man let tage med sig, hvis man eksempelvis skal hjælpe sine børn med at komme på plads i den nye lejlighed eller andre ting, hvor man har brug for at tage sit værktøj med.

Værktøjsopbevaring væg

På arbejdspladsen er det dog mest hensigtsmæssigt at opbevare værktøjet på en værktøjsvæg eller værktøjstavle, og på den måde bliver arbejdet mere effektivt, når man let kan finde det værktøj, man skal bruge.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe