Krogsæt med ophæng

Både på lageret og værkstedet har man brug for en værktøjstavle med kroge til at hænge værktøj i. Hos AJ Produkter kan du købe et praktisk krogsæt med forskellige holdere og ophængningskroge, så værktøjet kan hænge hensigtsmæssigt og du let få fat i det, du skal bruge til en given opgave.
I vores funktionelle krogsæt kan du både finde fastnøgleholdere, skruetrækkerholdere, bøjlekroge og ophængningskroge. Med et krogsæt og en værktøjstavle har du en fleksibel værktøjsopbevaring der giver øget arbejdsglæde, og denne løsning kan bruges både på arbejdspladsen og i skuret eller værkstedet derhjemme eller måske i sommerhuset eller kolonihaven.

Krogsæt til værktøj

Et krogsæt er meget værd på værktøjstavlen, for her er der behov for en løsning, så værktøjet kan hænge på tavlen. Det kan dog også lade sig gøre at sætte skruer eller søm i tavlen til at holde værktøjet på plads, men endnu bedre er det med kroge, der er beregnet til ophæng af værktøj, så værktøjet hænger forsvarligt og man ikke risikerer at rive hammeren ned, når man griber ud efter knibtangen.
Opbevaring af værktøj er et hængeparti i mange hjem, hvor værktøjet enten ligger og flyder i en skuffe eller et skab eller måske i en kasse oppe på loftet. At stå og mangle en svensknøgle, skruetrækker eller en hammer, som man ved, man har, kan være til stor irritation, og derfor kan det være værd at overveje at bruge en dag eller to i den næste ferie til at få styr på værktøjet.

Værktøjstavle med kroge – en god investering

Her kan en værktøjstavle med kroge til ophængning altså være en god investering og noget, man kan glæde sig over hver eneste gang, man skal lave et projekt som for eksempel at udskifte et dørhåndtag, sætte en lampe op, montere nye persienner eller at sætte en hylde op, for da kan man blot tage værktøjet ned fra tavlen og gå i gang med arbejdet.
På en arbejdsplads går der kostbar tid til spilde, hvis man skal løbe rundt og lede efter værktøjet, og det er ingen tjent med. Orden og let tilgængelighed øger arbejdsglæden, og man bruger tiden optimalt ved at have styr på værktøjet.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af kroge og krogsæt til værktøjstavle. Se vores store udvalg her på siden og bestil allerede i dag. Har du spørgsmål til vores produkter, sidder vi klar til at hjælpe både på telefonen og i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe