Værktøjstavler og kroge

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Stort udvalg af værktøjstavler til værktøjsophæng

Værktøjstavler er en af de mest praktiske redskaber, du kan få på værkstedet. Derfor har vi her hos AJ Produkter et stort og bredt udvalg af værktøjstavler. Med dem får du smarte løsninger, der giver dig maksimal fleksibilitet og mulighed for tilpasning til dine individuelle behov. Vi har et stort udvalg af samlede designløsninger, så du nemt kan sætte op og komme i gang med arbejdet med dit værktøj. Find alle de informationer, du skal bruge her på hjemmesiden og bestil nemt med faktura eller kort. Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, chat eller e-mail.

Find tavlen til dit værkstedsbord

Skal du bruge din tavle over et værkstedsbord, har vi flere forskellige modeller og størrelser, du kan vælge mellem. Med en tavle over dit bord, har du altid dit værktøj ved hånden, mens du sidder og arbejder. Det er utrolig nemt at danne sig overblikket over værktøjet, hvis du har organiseret det på en tavle. Det kan du især gøre med tilbehør som værktøjskroge og kasselister med tilhørende kasser. Og du vælger helt selv, hvordan du vil sammensætte og designe din værktøjstavle, så den passer til dine behov. Supplér f.eks. også med smart udstyr som kopholder, flaskeholder og papirklemme. På den måde har du altid det, du skal bruge, lige ved hånden – og det kan netop være de små ting, der gør hele forskellen. Og skulle dine behov ændre sig med tiden – er det nemt at tilkøbe endnu mere tilbehør til din værktøjstavle.

Med en værktøjstavle på hjul har du altid værktøjet ved hånden

Udover vores værktøjstavler til væggen, finder du i vores sortiment også flere mobile værktøjstavler på hjul. De er ideelle til dig, der har opgaver forskellige steder rundt om på værkstedet. Med dem kan du trække dit værktøj med dig rundt uden at skulle slæbe eller gå frem og tilbage. Det kan også være du har brug for et transportmiddel til andet end dit værktøj? Måske du mangler en sækkevogn, der kan bruges til let flytning af alt fra kasser til dæk. Gå på udkig i vores store udvalg af forskellige vogne og hjul, som kan gøre din arbejdsdag mere smidig.

Design selv din værktøjstavle med kroge

Vælg lige de kroge, som du har brug for til dit værktøj. Vi forhandler kroge, holdere og lister i mange forskellige størrelser og former, så du har de bedste muligheder for den allermest optimale værktøjstavle for dig og dit arbejde. Har du meget af det samme værktøj eller bare meget værktøj, kan et krogsæt være det oplagte valg for dig. Udover at der er penge at spare ved at købe et sæt med f.eks. 50 kroge, så kommer du også hurtigt i gang med organiseringen af dit værktøj. Du kan selvfølgelig også udvælge dine kroge enkeltvis, hvis du foretrækker selv at tilpasse dine kroge og holdere til tavlen. Vælger du selv at sammensætte dine krogtyper, kommer de forskellige slags typisk i 5-pak, mens holdere og lister sælges enkeltvis.

Vælg mellem værktøjstavler i flere størrelser

Vi har værktøjstavlen til dig, uanset om du har meget eller lidt værktøj. Tavlerne til væggen kan nemlig fås i mange mål – alt fra en mindre kvadratisk udgave til en 2 m lang tavle. Ligesom du også sagtens kan sammensætte de tavler, du har lyst til. Det samme gælder for de mobile værktøjstavler på hjul. Vurdér om en længere tavle er bedst for dig, eller om det vil være mere praktisk og give dig mere fleksibilitet at opdele værktøjet på flere mindre tavler.

Hos AJ Produkter får du god kvalitet til gode priser

Med værkstedstavler kan du opgradere dit værksted på en enkel og prisvenlig måde. Alle vores tavler er i bedste kvalitet, så du er sikret en god økonomisk og holdbar løsning. Du kan nemt bestille her på vores hjemmeside, hvor du også finder alle informationerne om de produkter, du er interesseret i. Derudover du har mulighed for se vores mange andre produkter til lager og værksted og tilføje det nødvendige til kurven.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe