Værktøjstavler og kroge

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Praktiske værktøjstavler til værktøjsophæng

Værktøjstavler er en af de mest praktiske redskaber, du kan få på værkstedet. Skal du bruge din tavle over et værkstedsbord, har vi flere forskellige modeller og størrelser, du kan vælge mellem. Med en tavle over dit bord, har du altid dit værktøj ved hånden, mens du sidder og arbejder. Det er utrolig nemt at danne sig overblikket over værktøjet, hvis du har det organiseret på en tavle. Det kan du især gøre med diverse tilbehør som værktøjskroge og kasser. Og du vælger helt selv, hvordan du vil sammensætte og designe din værktøjstavle, så den passer til dine behov. Og skulle dine behov ændre sig med tiden – er det nemt at tilkøbe endnu mere tilbehør til din værktøjstavle.

Med en værktøjstavle på hjul har du altid værktøjet ved hånden

Udover værktøjstavlerne til væggen kan du også finde flere mobile værktøjstavler med hjul i vores sortiment. Det kan for eksempel være du skal udføre nogle opgaver i den ene enden af værkstedet om formiddagen, mens du skal løse andre opgaver i den anden ende om eftermiddagen. Ergo: du udfører ikke altid dine opgaver ét sted. Det kan også være, at det du arbejder med, kræver alt for meget plads til at udføre ved et værkstedsbord, og du derfor har brug for en større, mobil tavle, der kan stå tæt på.

Små kroge til værktøjstavler

Vælg lige de kroge, som du har brug for til dit værktøj. Vi forhandler kroge, holdere og lister i mange forskellige størrelser og former, så du har de bedste muligheder for at få den allermest optimale værktøjstavle for dig og dit arbejde. Har du meget af det samme værktøj eller bare meget værktøj, kan et krogsæt være det oplagte valg for dig. Udover at der er penge at spare ved at købe et sæt med f.eks. 50 kroge, så kommer du også hurtigt i gang med organiseringen af dit værktøj. Du kan selvfølgelig også udvælge dine kroge enkeltvis, hvis du foretrækker selv at tilpasse dine kroge og holdere til tavlen. Vælger du selv at sammensætte dine krogtyper, kommer de forskellige slags typisk i 5-pak, mens holdere og lister sælges enkeltvis.

Vælg mellem værktøjstavler i flere størrelser

Vi har værktøjstavlen til dig, uanset om du har meget eller lidt værktøj. Tavlerne til væggen kan nemlig fås i mange mål – alt fra en mindre kvadratisk udgave til en 2 m lang tavle. Ligesom du også sagtens kan sammensætte de tavler, du har lyst til. Det samme gælder for de mobile værktøjstavler på hjul. Vurdér om en længere tavle er bedst for dig, eller om det vil være mere praktisk og give dig mere fleksibilitet at opdele værktøjet på flere mindre tavler.

Værkstedstavler er en vigtig del af dit værkstedsinventar

Med værkstedstavler kan du opgradere dit værksted på en let og prisvenlig måde. Og udnytter du tavlerne ideelt, er det slut med at gå rundt og lede efter dit værktøj. Eller du kan undgå at det samler sig i bunker på arbejdsbordet, så du ikke skal sidde og bakse med at finde det rigtige stykke værktøj, mens du sidder midt i en opgave.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe