Værktøjstavler og værktøjskroge

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Praktiske værktøjstavler

Værktøjstavler er en af de mest praktiske redskaber man har på værkstedet. I kombination med værktøjskroge og det resterende tilbehør får man nemlig et meget alsidigt redskab. Man har nemlig muligheden for at justere tavlen efter behov, da man blot kan købe mere tilbehør. Med den rigtige størrelse på din værktøjstavle og det rette tilbehør kan du lave en tavle, som passer perfekt til din virksomheds behov. Desuden anbefaler vi, at du bruger værktøjstavlen over dit værkstedsbord, da dette tillader for hurtig adgang mens man sidder foran bordet. Særligt når man sidder ved sit værkstedsbord er en værktøjstavle praktisk, siden man ikke behøver at rejse sig fra sin industristol. Her har man nemlig altid værktøjet placeret direkte foran en, på en organiseret måde. Man kan derfor fjerne mange af de frustrationer, som kan forekomme på værksted, når værktøj bliver væk.

Værktøjstavler i mange størrelser

Her på siden finder du vores store udvalg af værktøjstavler, som kan købes i forskellige størrelser, men også med diverse egenskaber. Har du et særligt stort behov for mindre kroge kan vi anbefale vores værktøjstavler med god plads til netop dette. Til det formål forhandler vi naturligvis også tilbehør. Efter du har købt tavlen, skal der naturligvis nogle kroge til, og disse finder du her på siden. Vi forhandler nemlig mange forskellige kroge, med hver deres egenskaber. Du finder specielle kroge, men også de helt normale. Det er desuden muligt at købe sine kroge som krogsæt, hvilket er praktisk, hvis du alligevel er i mangel. Der er nemlig penge at spare ved at købe vores krogsæt, som kommer med helt op til 50 kroge.

Krogsæt til værktøjstavler

Vi forhandler et stort udvalg af værktøjstavler, som fås i mange størrelser og former. Nogle påmonteres på væggen foran arbejdsbordet, men det er også muligt at købe mobile værktøjstavler. Disse har hjul, hvilket tillader at de kan bruges på hele værkstedet, da man nemt kan transportere dem rundt. Dog skal en værktøjstavle også bruge tilbehør, ellers er den ikke til meget gavn. Til dette formål forhandler vi en lang række tilbehør, men særligt vores krogsæt er et godt køb. De kan købes i forskellige størrelser og pakker, sådan at du ikke skal købe flere end du har behov for. Det er muligt at vælge mellem krogsæt på 25, 30 og 50 stykker. Desuden kan du også købe pakker som indeholder mere end bare kroge. Alt sammen til en god pris.

Værkstedstavler er en vigtig del af dit værkstedsinventar

Værkstedstavler er en forholdsvis billig måde at opgradere dit værkstedsinventar på. Samtidig kan det gøre en stor forskel, fordi en værkstedstavle virkelig kan gøre det nemt at skabe orden. Du kan opgradere dit værkstedsinventar med både mobile og faste løsninger, så der er mange muligheder, når det kommer til værkstedstavler. Med en mobil variant har du altid dit værktøj lige ved hånden, mens en værkstedstavle til vægge eller dit arbejdsbord, giver en smart og holdbar løsning. Tag et kig på de forskellige muligheder her på siden og find det, der passer til dit øvrige værkstedsinventar.

Brug din værktøjstavle til værksteds organisering

Organisering er vigtigt på enhver arbejdsplads og dette gælder selvfølgelig også værkstedet. En værktøjstavle er en af de vigtigste løsninger til værksteds organisering, idet den gør det nemt og overskueligt at opbevare alle de vigtige redskaber. Hæng alt det der bruges dagligt på værktøjstavlen - du vil opleve at når alt har en plads, så glider arbejdet meget nemmere. Alt går nemlig mere effektivt, hvis ingen er i tvivl om hvor værktøjet befinder sig. Med vores værktøjstavler og tilbehør kan du skabe din egen tilpassede værksteds organisering, som er sammensat helt efter dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe