Mobil værktøjstavle

En værktøjstavle på hjul er en værktøjstavle, som i modsætning til hvad man ofte ser, nemlig en værktøjstavle der hænger på en væg, en værktøjstavle som er monteret på et stativ på hjul. Dermed kan værktøjstavlen let transporteres rundt på lageret eller værkstedet.
En værktøjstavle med hjul bruges primært i erhvervslivet og knap så meget blandt private. Værktøjstavlen er særdeles anvendelig på eksempelvis et lager eller et værksted, hvor der kan være langt mellem afstandene, som der ofte er i store og mellemstore virksomheder, hvor mange mennesker arbejder.

Værktøjstavler på hjul er en praktisk løsning

En værktøjstavle med hjul er praktisk, for her kan man blot rulle værktøjstavlen med sig derhen, hvor arbejdet skal foregå. Har man ikke en værktøjstavle på hjul, er man nødt til at gå frem og tilbage for at hente det værktøj, man skal bruge, hvis arbejdet ikke kan foregå lige i nærheden af tavlen.
Også når opgaven er fuldført og værktøjet skal hænges på plads igen, er det praktisk at have værktøjstavlen lige ved hånden, og det kan altså lade sig gøre ved at anskaffe en værktøjstavle på hjul, som nemt kan køres derhen, hvor opgaven skal udføres.
Med en værktøjstavle på hjul kan der desuden være penge at spare, da man her dels sparer tid ved ikke at skulle gå frem og tilbage mellem arbejdsstedet og en stationær værktøjstavle men altså har den i sin umiddelbare nærhed, men det kan også være en god løsning fremfor at anskaffe adskillige værktøjstavler fyldt med dyrt værktøj.

Værktøjstavle med værktøj

Uanset om man vælger en værktøjstavle på hjul eller en stationær model, kommer man på et lager eller et værksted ikke udenom at skulle have en værktøjstavle. Her er det vigtigt, at der på tavlen forefindes alt det værktøj, der kan blive behov for, når de forskellige arbejdsopgaver skal udføres.
På en værktøjstavle er der tale om mindre værktøj som eksempelvis skruetrækkere, svensknøgler, hammer, knibtang, fil og andet. Den slags er det praktisk at have samlet på en værktøjstavle, så man ikke skal stå og rode i en skuffe for at finde det, man skal bruge.
På en værktøjstavle har man altså et godt overblik over sit værktøj, og man kan let komme til det. Derfor er det praktisk at opbevare sit værktøj på denne måde, så man dels arbejder mere effektivt men også har en større arbejdsglæde, når man nemt kan få fat i sin skruetrækker eller hvad man nu skal bruge.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe