Praktisk slangerulle til haveslange i høj kvalitet

Mangler du en god løsning til at kunne trække en lang haveslange udendørs enten på arbejdspladsen eller i privaten? Det kunne fx være til vask af bilen eller arbejdsbilen? Have- og blomstervanding? Eller måske vandleg i haven med børnene? Så har vi den helt rette løsning i vores sortiment lige her. Uanset hvad dine behov er, så er det utrolig praktisk at kunne trække en lang vandslange fra hanen, så vandet nemt kan transporteres til det udendørs område, hvor det skal anvendes.
Uanset om det er på arbejdspladsen, i indkørslen, i haven eller i frugtbedene, så er det vigtigt at sørge for en praktisk slangerulle med lang slange, så du nemt og ligetil kan komme vidt omkring med din slange og ikke er begrænset af slangelængden. Gå på opdagelse på siden hvor du kan læse mere om vores forskellige slangeruller til haveslanger.

Gør vanding af haven nemt og ligetil med en effektiv slangerulle

Vores lukkede slangeruller er lavet til montering på væg eller i loft og kommer med et drejbart beslag, der sikrer maks. fleksibilitet, når du skal rulle slangen ud til brug. Du kan få en haveslange på både 20 meter og på hele 40 meter – det kommer helt an på dine behov, og hvilken distance din haveslange skal kunne strækkes over.
På vores lange model kan slangen rulles automatisk tilbage, fordi slangerullen er udstyret med en praktisk returfjeder, der trækker slangen tilbage. Den slidstærke kapsel beskytter desuden både slange og rullemekanismen mod slid og skidt, så den kan holde mange år.

Har du spørgsmål til vores slangerulle?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du i tvivl om, hvilken slangerulle der passer bedst til dine behov? Så kan du læse mere om det enkelte produkt på det enkelte produkts produktside. Du kan også finde ofte stillede spørgsmål i vores FAQ og chatte med os direkte i chatboksen på siden. Chatten er åben indenfor normal arbejdstid, og vi tilstræber altid at besvare dine spørgsmål og henvendelser så fyldestgørende som muligt. Så har du spørgsmål eller brug for vejledning skal du ikke tøve med at kontakte os.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe