Køb din nye haveslange hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter går vi højt op i, at vores produkter er af høj kvalitet og funktionalitet – til konkurrencedygtige priser. Derfor får du 7 års garanti på haveslanger og alle vores andre produkter – og skulle du fortryde købet, er der også 14 dages retur. I AJ Produkter hjælper vi både store og små virksomheder, og vi guider dig gerne gennem hele processen fra køb til brug. Skriv eller ring til os i dag, hvis du ønsker hjælp.

Haveslanger i holder

Ønsker du en haveslange, der kan monteres på væggen eller i loftet, og samtidig giver dig maksimal fleksibilitet – så er vores haveslanger i holdere et rigtig godt valg. Derudover bør du vælge din haveslange i en holder for at beskytte slangen mod slid og skidt – så den kan holde mange år, til mange vandinger. Vores lukkede slangeruller gør det let at rulle vandslangen ud og ind igen efter brug. I vores sortimentet finder du haveslanger på både 20 meter og hele 40 meter – så det kommer helt an på dine behov, og hvilken distance din vandslange skal kunne strækkes over. Skal du bruge din vandslange til lageret, bade- eller omklædningsrum, så kan det være en god idé at tjekke op på om disse er udstyret med vådrumsmåtter, der kan tåle vand. Desuden er vores holdere udstyret med beslag, der kan drejes fra side til side, så din vanding bliver så enkel og ligetil som muligt, uanset om det er større udendørsarealer eller få planter, der trænger til vand. Vil du gerne spare på vandet – så kan du også tage et kig i vores udvalg af kunstige planter. Perfekte til f.eks. kontormiljøer eller receptioner.

Vandslange med automatisk opruller

Få vandingen hurtigt overstået med en haveslange med automatisk oprul. Vores længste haveslange i sortimentet er hele 40 meter, og derfor er det ekstra bekvemt at slangen selv kan rulle sig tilbage – helt uden du behøver at gøre det store. På den måde beskytter du dine omgivelser mod overvanding og slipper for at have vandslangen til at ligge på jorden i længere tid ad gangen. Skulle det alligevel ske at slangen eller holderen får lidt skidt på sig, så har vi også et stort udvalg af rengøringsudstyr, som kan hjælpe med at holde haveslangen god i lang tid.

Find haveslangen hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter er vi eksperter i at designe praktiske produkter til gode priser. Og det gælder naturligvis også for vores haveslanger. Find enkelt og let din nye haveslanger i holder her på siden. Vi gør altid vores bedste for at yde god kundeservice, så du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Derfor sidder vi hver dag klar til at tage imod din bestilling og hjælpe over chat eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Bestil i dag og få hurtig levering med 14 dages returret.

Gå ikke glip af disse kategorier

VådrumsmåtterKunstige planterRengøringsudstyr