Vådrumsmåtter til omklædningsrum

I et omklædningsrum kan der hurtigt blive meget glat. Gulvet er ofte vådt og kan endda have spor af sæberester, siden de fleste omklædningsrum har brusekabiner. Derfor skal man altså bruge vådrumsmåtter, for at forsikre sig om, at brugerne heraf ikke glider. De fungerer meget lig vores arbejdsmåtter i overfladen, som er lavet specielt til at give denne beskyttelse. Derved kan brugerne af omklædningsrummet altså gå fra bad til omklædningsbænk med en nedsat risiko for at glide. Særligt hvis der er mange ældre, som bruger rummet, kan det være en nødvendighed. Dog burde vådrumsmåtter være en installation i de fleste omklædningsrum, da risikoen for skred ikke begrænser sig til ældre. Desuden tillader materialerne for effektiv rengøring med det rette rengøringsudstyr, som betyder man har muligheden for at holde hygiejnen god i omklædningsrummet. I fugtige rum som disse, er det nemlig vigtigt, at man har muligheden for at holde en god hygiejne for at forhindre bakterier og udvikling af svamp. Det kan heldigvis gøres let med vådrumsmåtter fra os.

Store vådrumsmåtter

I store rum kan man have behov for store vådrumsmåtter. Det kan vi heldigvis være behjælpelige med her hos AJ Produkter. Når du køber din vådrumsmåtte hos os, er det nemlig dig, som bestemmer størrelsen. Det fungerer således, at du vælger den størrelse du skal bruge og betaler i metermål. Derved har du altså muligheden for at købe en størrelse, som passer perfekt til det omklædningsrum den skal bruges i. Så hvis hele gulvet skal belægges med vådrumsmåtter, hele vejen fra bad til garderobeskabe, er dette en mulighed, da du blot kan vælge denne størrelse. Desuden er de lavet i prisvenlige, men alligevel effektive materialer, som er udvalgt specifikt til at beskytte mod skred på overflader, som ellers kan være glatte.

Skridsikkert underlag til våde rum

I omklædningsrum og badekabiner kan der hurtigt opstå stor risiko for skred. Det skyldes at gulvets overflade normalvis er glat – og når dette bliver vådt, kan man glide. Desuden er sæberester også en mulighed i områder med badefaciliteter, hvilket gør denne risiko endnu større. Det er derfor vigtigt at beskytte disse ekstra udsatte områder, så brugerne heraf kan færdes sikkert. Særligt i våde områder hvor der færdes ældre mennesker er dette vigtigt. Her kan et fald nemlig resultere i store skader, hvilket blot gør beskyttelsen vigtigere. Heldigvis er det muligt at eliminere denne risiko fuldstændig med en vådrumsmåtte, som sørger for man ikke glider.