Skån kroppen med en ESD-måtte til stående arbejde

Står du og dine medarbejdere og leder efter en god tilføjelse til kontoret eller arbejdspladsen, som skåner de ansattes kroppe under længerevarende, stående arbejde? Så har vi den helt rette løsning her hos AJ Produkter. Tag blot et kig på vores udvalg af ergonomiske ESD-måtter, der er lavet til at støtte og aflaste kroppen under stillestående arbejde.
Sørger du ikke for at indrette arbejdspladsen ergonomisk, kan du risikere at medarbejderne på sigt kommer til at have ondt i kroppen, mens de arbejder, hvilket både leder til ringere arbejdsindsats og nedsat effektivitet. Det er derfor en god investering for både virksomheden og medarbejdernes sundhed at investere i gode ergonomiske arbejdsunderlag, der sikrer optimale og sunde arbejdsforhold for virksomhedens medarbejdere.

Mange fordele med ESD-måtter i høj kvalitet

Vores ESD-måtter kommer i forskellige størrelser men har alle det til fælles, at de er kvalitetsmåtter, der gør en stor forskel for medarbejdernes arbejdsstilling på arbejdspladsen. Står du og dine medarbejdere meget op i løbet af arbejdsdagen er det vigtigt at sikre sig, at arbejdsstationerne er indrettet ergonomisk, så medarbejderne kan arbejde optimalt – og uden smerter eller ubehag i kroppen.
Det kan en ESD-måtte hjælpe med at forebygge. Vores ESD-måtter stimulerer blodcirkulationen og aflaster kroppen ved stående arbejde. En anden mærkbar fordel er, at måtterne reducerer snublerisikoen ved arbejdsstationer, da de er skridsikre og ligger stabilt på gulvet. Du kan derfor også køre over måtterne med arbejdsvogne uden problemer. Måtterne bliver på deres plads og er ikke i vejen for transporten.

Mærk forskellen med en praktisk ESD-måtte til arbejdsstationen

ESD-måtten er fremstillet til enkelte arbejdsstationer. Er der elektrostatiske udledninger på jeres arbejdsplads, kan du også finde modeller, der afleder statisk elektricitet i vores sortiment. Måtterne tåler ikke kontakt med olier eller organiske væsker – de er derfor ikke ideelle til arbejdspladser, hvor lignende væsker bliver håndteret eller fremkommer ved arbejdsstationen.