Pas på gulvet med et underlag til kontorstolen

Hvis du sidder en hel arbejdsdag på en kontorstol med hjul, bliver det til mange ryk frem og tilbage på gulvet. Det slider på gulvet under dig. Derfor er det smart med et køreunderlag under kontorstolen, der kan fungere som gulvbeskytter og samtidig give dig let bevægelighed, når du rykker rundt på stolen. Underlagene er skabt i gennemsigtigt plast, så gulvet stadig kan ses, og det naturlige udseende bevares. Sådan kan du fastholde et roligt udtryk på kontoret, der føles behageligt for øjet, da der ikke er mange forskellige farver at forholde sig til.

Underlag til bløde og hårde gulve

Vores køreunderlag til stole fås i slags: et underlag til hårde gulve – og et til bløde gulve. Plastikunderlaget til hårde gulv er uden pigge under, så dine gulve ikke bare tager skade af måtten i stedet for stolen. Underlaget er dog stadig meget skridsikkert og med runde hjørner for at mindske risikoen for at snuble over måtten. Til de bløde gulve og gulvtæpper kan du få et underlag, som er behandlet med skridsikker lak under, så det sætter sig fast i gulvet som små pigge. På den måde bliver underlaget liggende, hvor du gerne vil have det og passer på gulvet og dine tæpper samtidigt. Begge typer underlag er fremstillet i 100 % genanvendt PET og fås flere størrelser.

Ergonomiske ståmåtter med aflastning

Står du meget op ved f.eks. dit hæve sænkebord i løbet af dagen? Så kan en aflastningsmåtte være dit nye yndlingstilbehør. Med en ergonomisk måtte kan du aflaste din ryg, knæ og fødder. Og er du komfortabel mens du står, er der større sandsynlighed for at du kan blive stående i længere tid eller står op flere gange end hvis du står dårligt og bliver træt hurtigt. En stødabsorberende måtte kan derfor være med til at fremme din sundhed på flere måder. Og det skal ikke være udseendet det kommer an på. Du har nemlig mulighed for at vælger flere slags måtter – både med tekstiloverflade og plastoverflade. En måtte med tekstiloverflade giver et dæmpet udtryk og fremstår mere som et lille gulvtæppe end en egentlig aflastningsmåtte. En plastoverflade kan dog vise sig at være mere praktisk da den meget let kan rengøres. Det kan være f.eks. i vintermånederne, hvor mange af os har mere snavsede sko, eller hvis du skifter mellem inden- og udendørs arbejde.

Ergonomisk stoleunderlag – to i én

Med et ergonomisk stoleunderlag kan du få to funktioner i et produkt. Det er smart, hvis du har behov for et underlag til at passe på dit gulv, men og samtidig gerne vil passe på dig selv, når du står op og arbejder. Til forskel fra de andre stoleunderlag har dette en blød underside af skum, som virker affjedrende for ryg, ben og fødder, når du står op og arbejder. Den type måtte passer specielt godt til hårde gulve, da den sidder bedst fast herpå.

Smudsmåtter efter mål

Smudsmåtter er et must-have i enhver virksomhed eller institution og hos os kan du endda vælge smudsmåtter på mål. På den måde kan du tilpasse dine måtter præcis efter rummet, ved blot at få dem skåret til i den længde du ønsker. Smudsmåtter efter mål kan fås i en rulle som du selv kan beskære, men du kan også vælge måtter, som vi beskærer for dig. Her vælger du blot metermål og så sørger vi for, at din måtte passer dine ønsker. Gå efter måtterne med det lille billede af en saks i hjørnet, hvis du er på udkig efter smudsmåtter efter mål.