Lamper og belysning til kontoret

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Belysning til skoler

Ligesom i de fleste andre forretninger og institutioner skal en skole have god belysning. Det tillader eleverne kan modtage undervisning i dejligt belyste rum. På den måde kan man altså også forvente elever som har energi og naturligvis kan se hvad der foregår på tavlen eller en whiteboardtavle. Til det formål forhandler vi et stort udvalg af alt indenfor belysning, som kan bruges på skoler. Om det så er bordlamper eller loftslamper du mangler, kan disse findes her på siden. De er lavet til at være langtidsholdbare og give en behagelig belysning, som tillader man kan fokusere på undervisningen uden problemer. Desuden finder du også belysning som passer til de fleste skoler. Har skolen en gennemgående stil I gerne vil holde, kan det gøres ved hjælp af det store udvalg.

Energibesparende belysning

På en skole eller anden institution er der ekstra meget grund til at vælge energibesparende lamper. Her har man nemlig gang i særdeles mange lamper på en gang, og kan derfor forvente en stor besparelse ved at udskifte til energibesparende belysning. Det er både godt for miljøet men også budgettet, da det rigtige valg af lamper kan reducere forbruget markant. Samtidig er prisen på energibesparende lamper relativt lav, taget de forventede besparelser i betragtning. Desuden er der ikke nogen kvalitetsmæssige forskellige på normal og energibesparende belysning. Det betyder altså ikke at man får en ringere belysning, blot grundet det reducerede forbrug. Ofte forholder det sig faktisk omvendt at de energibesparende LED-lamper indeholder mere behagelig belysning. Så hvis institutionen stadig har normale lamper, kan man med fornuft overveje at udskifte disse. Vores lamper indeholder nemlig rigeligt lys til at få belyst diverse elevskabe eller håndarbejdsmøbler til en god pris.

Flotte lamper til institutioner

Selvom mange af vores lamper er praktiske, kan de stadig købes i flotte designs. Du finder diverse pendler, loftslamper og bordlamper, som er lavet i stilfulde designs der med sikkerhed vil pifte lokalerne op. Der er de helt simple i stilrene designs, men også de mere unikke som giver rummet en speciel stil. Til det forhandler vi f.eks. bobleformede pendler med kobber fatninger og stjerneformede bordlamper. Det er blot et par eksempler på vores unikke lamper. Desuden finder du disse til nogle fornuftige priser her på siden, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Når man køber belysning til institutioner, er det nemlig en nødvendighed med så lidt vedligeholdelse som muligt, da det sparer tid og ressourcer.