Skrivebordslamper og arkitektlamper

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Skrivebordslamper til kontoret

Godt lys er vigtigt i alle rum, ikke mindst på kontoret, hvor skrivebordslamper kan være en god løsning. Vi har et stort udvalg af smarte skrivebordslamper og klassiske arkitektlamper, som kan sørge for godt lys på arbejdspladsen. Her på siden finder du hele udvalget af de forskellige typer lamper, som kommer i mange forskellige stilarter. Find dem der passer til dine hæve sænkeborde og øvrige kontormøbler og læs mere her på siden om, hvorfor god arbejdsbelysning er vigtigt på enhver arbejdsplads.

God arbejdsbelysning er vigtigt

Skrivebordslamper hjælper med at skabe god arbejdsbelysning og det er noget der bør prioriteres højt på enhver arbejdsplads. Hvad enten kontorlokalerne består af mindre opdelte rum, eller større storrumskontorer, bør du sikre dig, at hver enkelt skrivebordsplads er udstyret med godt lys. Dette kan eksempelvis gøres ved at installere gode loftlamper, samt at udstyre hvert skrivebord med en skrivebordslampe eller arkitektlampe. På den måde har hver enkelt medarbejder også mulighed for at justere lyset. Er der ikke tilstrækkelig belysning vil man ofte sidde i forkerte arbejdsstillinger, da man vil have tendens til at knibe øjnene samme og læne sig mod skærmen, for at se. Dette kan på sigt føre til skader, idet man ikke sidder korrekt. Omvendt kan for kraftigt lys medføre hovedpine, så derfor er det vigtigt at finde den rette mængde arbejdsbelysning.

Bedre lys med fede arkitektlamper

En populær løsning når det handler om skrivebordslys, er at vælge en klassisk arkitektlampe. Vores udvalg af fede arkitektlamper vil med garanti give bedre lys og på den måde sikre et bedre arbejdsmiljø, hvad enten det er på arbejdspladsen eller dit hjemmekontor. En arkitektlampe kommer med mange forskellige muligheder, som for eksempel en bevægelig arm og bevægeligt lampehoved, som gør det nemt at tilpasse lysmængden meget præcist efter dine behov. Se udvalget af arkitektlamper her og vælg den model og farver der passer dig.

Forskellige typer skrivebordslamper og arkitektlamper

Leder du efter nogle stilrene skrivebordslamper til kontoret, har vi hvad du skal bruge. Du finder en lang række af skrivebordslamper i forskellige materialer, farver og stilarter her på siden. På denne måde har du også muligheden for at vælge en lampe, som passer perfekt til dine øvrige kontormøbler. Hvis du f.eks. har kontor skærmvægge i metal eller træ, er det oplagt at vælge en skrivebordslampe i samme materiale. Vi forhandler skrivebordslamper, som passer til de fleste stiltyper, der med sikkerhed vil give kontoret præcis det udseende du ønsker. Dertil kan de også købes til nogle særdeles fornuftige priser, samt af en god kvalitet. Disse er begge vigtige elementer, når man køber inventar til virksomheden, hvilket vi fuldt ud forstår.