Skab atmosfære med en gulvlampe eller standerlampe

En gulvlampe, også kaldet en standerlampe, er en god type belysning til mange forskellige formål. Hvor en loftlampe oftest skal give lyst til en stor del af rummet, er en gulvlampe mere til for at skabe en god stemning. Den bruges ofte i et hjørne af rummet, f.eks. i et læsehjørne eller sofahjørne. På arbejdspladsen kan du eksempelvis have en standerlampe sammen med dine loungemøbler, for at skabe en god atmosfære i receptionen eller mødelokalet. Der er mange muligheder, så en gulvlampe er ikke noget dårligt valg, hvis du er på udkig efter stemningsfuldt lys til arbejdspladsen.

Gulvlamper der skaber hygge

En gulvlampe er nok den type lys der skaber mest hygge i rummet. Hvor en skrivebordslampe, eller lys ovenfra ofte lyser hele rummet op, sørger en standerlampe for lys i et lille område. Lyset er ofte varmt og ikke så kraftigt, hvilket giver en hyggelig og behagelig stemning. Du kan vælge mellem forskellige gulvlamper alt efter dine øvrige kontormøbler og på den måde skabe en god sammenhæng i indretningen. Tag et kig på vores udvalg her på siden og find den gulvlampe der passer bedst til dine ønsker.

Smarte gulvlamper løfter indretningen

Vil du løfte indretningen på arbejdspladsen, så kan en smart gulvlampe være vejen frem. Lyskilder er nemlig en større del af indretningen end man lige tror, så at vælge de rigtige kan være med til at ændre følelsen i hele rummet. Få inspiration her på siden, hvis du påtænker at forbedre eller forny indretningen på arbejdspladsen. At tilføje et par standerlamper kan gøre stor forskel, så det er ikke engang sikkert at der skal mere til. Vi har mange forskellige typer, som du kan læse meget mere om her på siden.

Forskellige typer standerlamper og gulvlamper

Der er mange typer standerlamper eller gulvlamper at vælge imellem, så det er helt op til dig at vælge din favorit, alt efter dine ønsker og dit budget. Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige standerlamper der findes, så du kan blive lidt klogere på dit valg. Måske tænker du at der ikke er den store forskel på gulvlamper, men der kan faktisk være stor forskel, både på pris, design og hvilke funktioner lampen har. Derfor kan det være en fordel at læse mere om vores forskellige gulvlamper, så du ved hvad du har at vælge imellem.