Flotte stoleunderlag i høj kvalitet

Mangler du det perfekte stoleunderlag? Så er du kommet til det rette sted! Se blot vores slidstærke stoleunderlag som beskytter dine gulve mod mærker, ridser og slag fra stole, sko og general slitage. AJ Produkter tilbyder stoleunderlag til bløde, såvel som hårde gulve, som giver dig den helt rigtige beskyttelse.
Endnu en fordel ved produktet er, at underlagene er fremstillet af 100% genanvendt PET, der er en type termoplast. Underlaget kan anvendes lige efter dit behov. Det kan F.eks. være som underlag til en gamerstol, almindeligt stoleunderlag til køkkenet, til baby eller som beskyttelse mod ergonomiske kontorstole.

Stoleunderlag til kontorstol

AJ Produkter ønsker at gøre din siddeoplevelse så bekvem som muligt med vores kvalitetsudvalg af stoleunderlag. Beskyt gulvene eller tæpperne på dit kontor med disse stoleunderlag, som er 100% skridsikre, og som reducerer mulighederne for slidte arealer under dine stole og borde.
Stoleunderlagene er designet med runde hjørner for at minimere risikoen for at snuble. Samtlige stoleunderlag er transparente i farven, som gør det muligt at kunne se dit flotte gulv eller gulvtæppe under dig.
Hvis du er i tvivl om, hvilket stoleunderlag der er det bedste valg for dig, så tjek først og fremmest om du har et blødt eller et hårdt gulv. Det kan være afgørende i udvælgelsen af stoleunderlaget. Vurdér dernæst om du er mest siddende eller stående gennem din arbejdsdag. Er du i tvivl om, hvilket underlag du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her på siden. Så vil vi gøre vores bedste for at rådgive dig med afsæt i dine behov.

Ergonomisk kontorstol underlag

Et godt stoleunderlag gør det muligt at arbejde så effektivt og behageligt som muligt. Det betyder, at du med AJ Produkters ergonomiske stoleunderlag får de bedste kvalifikationer til at udføre dit arbejde enten siddende eller stående, da stoleunderlaget først og fremmest er med underside af blødt skum, som er med til at aflaste ryg, knæ og fødder. Men det gør det også væsentligt nemmere at rulle på den skridsikre måtte med din ergonomiske kontorstol, hvis du er siddende. Det er yderst vigtigt at skifte arbejdsstilling i løbet af en lang arbejdsdag. Med dette stoleunderlag kan du nemt variere din arbejdsstilling i løbet af dagen og stadig have det lige så bekvemt siddende, som du ville have det stående.