Brug kabeltromle udendørs eller indendørs på lager eller værksted

Har du brug for at trække lange kabler på arbejdspladsen, lageret eller på værkstedet? Så er en kabeltromle eller forlængerledning den helt rette løsning til dine behov. Hos AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af eltilbehør, der sikrer, at du nemt og effektivt kan få strøm på tværs af lange afstande. Vi har både en helt konventionel forlængerledning på 10 meter, der hurtigt kan give dig strøm over afstand, såvel som praktiske kabeltromler i flere modeller med jordstik og med og uden USB-udgange.
Vores kabeltromler kommer i forskellige varianter med ledninger på 10 meter og op til 25 meter. Modellerne har henholdsvis 3 og 4 jordstik alt efter hvilken model, du vælger. Har du brug for en USB-udgang, kan du også finde en model i vores sortiment, der har sådan en udgang i tromlen.

Anvend din kabeltromle udendørs og til opladning

Vores kabeltromler kommer med praktiske håndtag, der gør det nemt at flytte tromlen fra A til B. Med modellerne med de smarte USB-udgange kan du have elektronik til opladning tæt på din forlængertromle. Det er især praktisk på arbejdspladser og lokationer, hvor der ikke er mange elstik til rådighed som fx i en garage eller på et lager. Så behøves du aldrig være nervøs for, at din mobil løber tør for strøm, mens du arbejder.
Mangler du en kabeltromle, der skal bruges udendørs? Så har vi en helt særlig model i vores sortiment, der er godkendt til udendørs brug. Brug derfor din kabeltromle udendørs ligesom du ønsker. Kablerne er fremstillet i ekstra forstærket, oliebestandigt gummi og er derfor utrolig slidstærkt og robust til udendørs brug.

Få praktiske stikdåser med til din kabeltromle

Du kan finde flere stikdåser i vores sortiment med alt fra almindelige eludtag til både eludtag og USB-udgange. Nogle modeller har strømafbryder, og andre er beregnet til montering i batteriskab. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment og find den stikdåse, der egner sig bedst til din arbejdsplads eller dine behov i privaten. Du kan læse om de enkelte stikdåsers specifikationer direkte her på siden og finde lige den model, der imødekommer dine ønsker.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe