Stikdåser der passer til hvilken som helst situation

Det er altid ærgerligt, når man står og mangler stikdåser. Hvis man for eksempel mangler ekstra stikdåser til et møde, hvor mange sidder med deres computere, kan det være svært at få et velfungerende møde. Hvis man ikke har stikdåser nok til at få strøm fra, så kan ens elektroniske produkter ikke fungere, hvilket gør, at produktiviteten kan falde. Det er der ingen, der ønsker. Hvilket også er grunden til, at vi her hos AJ Produkter forhandler et kæmpe udvalg af diverse stikdåser. Det vil i hvert fald være en god ide at købe en aflang stikdåse, hvis du har et hæve sænke konferencebord. Når det kommer til konferencer og møder, sælger vi også andre produkter, som du formentlig står og mangler. Du kan bl.a. kigge på vores loungemøbler eller ståpulte.

Stikdåser med jord

Vi sælger blandt andet stikdåser med jord, der passer til kontoret, værkstedet og andre steder, hvor jord på ens stikdåse er nødvendig. Derudover har vores stikdåser med jord også børnesikrede udtag og kan fås op til 3 meter, hvilket gør at det i hvert fald ikke er længden du mangler.

Stikdåser med USB-udgang

I vores moderne tid er det også et behov, at ens stikdåser, udover en masse el-udtag, også har en USB-udgang. Vi kender det formentlig selv, at det eneste vi har med i vores taske, er en USB-ledning til opladning af vores telefon. Det er altid øv, når man mangler selve strømforsyningen. Hvilket er en af grundene til, at det næsten er en nødvendighed at have et USB-udtag i ens stikdåser, så man altid kan få opladt ens telefon.

Stikdåser med lækre funktioner

De stikdåser du finder hos AJ Produkter har et væld af funktioner udover de allerede ovennævnte. Du kan for eksempel finde en stikdåse, hvor der er 2 el-udtag, 2 net-udtag, 1 HDMI-udtag, 1 VGA-udtag, 1 lyd-udtag til høretelefoner og 1 USB-udtag. Med denne stikdåse formindsker du ledningsrodet, og den kan monteres direkte på bordpladen. Derudover er der ingen tvivl om, at den er multifunktionel. Vores stikdåser til bord har også stilrent design. Du kan finde vores stikdåser i forskellige farver, hvis det er et behov du har. Vi har også stikdåser, hvor el-udtag og kabelboks er i et. På den måde kan du skjule ledningerne, og du undgår ledningsrodet.

Kabelbokse der skaber orden

Vil du have styr på ledningerne, så er en kabelboks en oplagt tilføjelse til kontoret. Med en kabelboks undgår du, at diverse kabler, strømskinner og adaptorer bliver viklet sammen og giver unødigt rod ved skrivebordet. Udover at det ser rodet ud, samler det også støv og dette undgår du med en kabelboks. På den måde får du både skabt mere orden og et reneres skrivebord, når du tilføjer en kabelboks til at samle dine ledninger. Læs mere om kabelbokse under hvert enkelt produkt her på siden.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe