Kabeltromle 25m

Uanset om der er tale om en arbejdsplads, haven eller huset, kan en kabeltromle være et praktisk stykke udstyr, for her er der tale om en forlængerledning med flere indgange. Dermed kan man have flere stykker værktøj tilsluttet på én gang, og man kan arbejde langt fra nærmeste stikkontakt.
En kabeltromle er oplagt til når der skal klippes hæk, og man har brug for en lang ledning, eller når der skal fældes træer langt fra bygninger, hvor man kan få strøm til motorsaven. Også ved græsslåning med elektrisk slåmaskine kan en kabeltromle være nyttig, så man er fri for at flytte rundt på ledningen og skifte stikkontakt for at kunne nå hele vejen rundt om huset.

Kabeltromle i flere længder

Kabeltromler findes i flere længder. Her er det naturligvis selve ledningen, der er tale om. En kabeltromle med 10m ledning kan være tilstrækkeligt til opgaver, hvor man har en stikkontakt relativt tæt på, mens der til opgaver, hvor der længere til nærmeste stikkontakt kan være behov for en kabeltromle på 25, 40 eller 50 meter.
Har man brug for en kabeltromle med lang ledning, kan det være en fordel at vælge en model med automatisk kabeloprulning. Denne type kaldes også en el kabeltromle. Ligesom med mange støvsugere trykker man blot på en knap, hvorefter ledningen rulles op, og tromlen kan sættes væk.

Væghængt kabeltromle

Kabeltromler er praktiske at kunne tage med sig og flytte derhen, hvor man nu skal bruge dem, uanset om det oppe på loftet, bagest i haven eller andre steder, men på en arbejdsplads kan det være nyttigt med en væghængt kabeltromle. Her monteres kabeltromlen på væggen og kan altså ikke umiddelbart tages med.
Det kan være en fordel, hvis der er tale om stationære arbejdspladser, for da har man altid kabeltromlen ved arbejdsstedet og skal ikke tænke på hverken at finde en tromle eller risikere at falde i den under arbejdet.

Mange muligheder for kabeltromle

Der er altså flere muligheder, når man står og skal bruge en kabeltromle, og hvilken model man skal vælge afhænger dels af, om man har brug for at kunne tage tromlen med sig samt hvor lang ledning, man har brug for. Er den gamle tromle gået i stykker, men kablet intakt, kan man købe en kabeltromle uden kabel.
Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af kabeltromler. Se vores udvalg her på siden og bestil med få klik din nye kabeltromle til arbejdspladsen, institutionen eller hjemmet. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe