Værktøjskroge

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Værktøjskroge til værktøjstavler

Værktøjstavler er en smart måde at organisere dit værktøj på og hertil er værktøjskroge en oplagt tilføjelse. Du kan både købe en værktøjstavle for sig selv, værkstedsborde med tavle og værktøjsskabe med indbygget tavle. Uanset hvilken løsning du vælger, så kan du finde de rette værktøjskroge her på siden. Med forskellige kroge til værktøjstavler, kan du skabe din egen orden for ophæng af værktøj, som passer til netop det værktøj som du bruger mest. Se alle vores værktøjskroge her på siden og bestil enten enkeltvis eller i sæt.

Stort udvalg af værktøjskroge

Ligesom værktøj kommer i forskellige former, så gør vores værktøjskroge det også. Vi har et stort udvalg af forskellige typer værktøjskroge, som er udformet til hver deres formål. Du finder blandt andet skruetrækkerholdere, holdere til bor, flaskeholdere, kroge, samt kasser og kurve til ophæng. Heri kan du lægge småting, så de ikke forsvinder på værkstedet. Køb lige præcis de værktøjskroge som du mangler og byg din egen unikke tavle til ophængning af værktøj.

Bedre organisering med kroge til værktøjstavler

Både på større og mindre værksteder, har du brug for et stort udvalg af forskelligt værktøj og uanset hvad, er det en stor fordel at få det organiseret. Her kan værktøjskroge hjælpe dig, så du kan hænge det værktøj op som du bruger mest og dermed spare tid på at lede efter det. Det værktøj som du bruger mindre, kan du gemme væk i et værkstedsskab, eller en smart værktøjsvogn som du kan transportere rundt på værkstedet. Arbejder du siddende med værktøjet, så kan du vælge en smart arbejdsstol med en hylde under, til det mest nødvendige værktøj. Vi har alt hvad du skal bruge til at skabe et effektivt værksted, så det er bare med at gå på opdagelse her på siden.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe