Tøndehåndtering

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Få praktisk udstyr til tøndehåndtering i høj kvalitet

Uanset hvad du har opbevaret i plast- og metaltønder på arbejdspladsen, så er det vigtigt at sørge for supplerende redskaber og udstyr, der sikrer, at tøndehåndtering bliver så nemt og ligetil som muligt. Derfor har vi hos AJ Produkter et stort og alsidigt sortiment af effektivt udstyr, der gør opbevaring og håndtering af tønder så fleksibelt, sikkert og effektivt som muligt. Gå blot på opdagelse i vores udvalg og find lige præcis de redskaber, der passer til jeres virksomheds behov.

Alt indenfor tøndehåndtering og transport af tønder

I vores sortiment kan du finde alt, hvad man som virksomhed har brug for til effektiv opbevaring, transport eller håndtering af tønder. Tag fx et kig på vores tøndevogne der findes i et hav af modeller og størrelser, alt efter hvilket behov I har på arbejdspladsen. Du kan både finde manuelle tøndevogne og en hydraulisk tøndevogn, der gør tøndehåndteringen endnu mere nem og ergonomisk.
Har du brug for en effektiv transportløsning, kan du også få en praktisk tøndepallevogn med rist, der kan transportere hele to tønder. Den medfølgende rist sørger desuden for at opsamle eventuelt spild, hvilket er meget praktisk til tønder, der har flydende indhold – særligt hvis det er kemikalier eller andre farlige væsker, der ikke må komme i kontakt med gulvet, medarbejdere og andre omgivelser, hvor det kan gøre skade.

Løfteudstyr til effektiv tøndehåndtering i højden

Skal du have løftet tønderne nemt og effektivt fra A til B? Så har vi også et udvalg af praktiske tøndeløftere med kæde, eller et gribeaggregat der kan monteres nemt og effektivt på jeres gaffeltruck. Er jeres tønder meget tunge, har vi også en tøndeløfter, der kan klare en belastning på helt op til 400 kg. Det perfekte redskab til effektiv tøndehåndtering. Vi har en løsning til ethvert behov i vores sortiment, så gå blot på opdagelse og find lige den løsning, der passer til jeres virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe