Tøndevogn til lager

Tønder bruges hyppigt i mange industrier, da det er en praktisk måde at håndtere og opbevare væsker. Derfor er der en god chance for du kan drage nytte af vores produkter indenfor håndtering af tønder. Hvis man driver et større lager, er det ikke nok med pallereoler og andre lagerreoler. Man skal også kunne håndtere sit gods, så det nemt kan blive sendt afsted til en kunde, eller produktion. Der kan en palleløfter ofte være behjælpelig, men håndterer din virksomhed mange tønder skal du bruge diverse udstyr hertil. Heldigvis forhandler vi en bred vifte af produkter indenfor håndtering af tønder. Du finder blandt andet vores tøndepallevogne til stående tønder, tøndeløftere og kæder hertil. Desuden kan du også vælge mellem et bredt udvalg af almindelige tøndevogne, hvilket måske er det mest essentielle redskab til tønder.

Tøndevogne til håndtering af tønder

Enhver som har beskæftiget sig med håndtering af tønder, ved at tøndevogne er et essentielt redskab. Det tillader nemlig, at man nemt kan transportere tønder, som ellers kan veje mange kilo. De er også anderledes fra en sækkevogn på den måde at de er designet således at tønderne ikke falder af. Selvom tønder er særdeles robuste, er det vigtigt at de ikke ruller af. Ikke kun med henblik på tøndens indhold, men også det resterende inventar. Den forsikrer nemlig at tønden ikke triller af vognen og vælter f.eks. en dækreol, eller en anden reol for den sags skyld. Desuden ville det være mere end uheldigt, hvis tøndens indhold skulle spilde, både i henhold til indholdet, men også det efterfølgende rengøringsarbejde. Hvis uheldet er ude, kan du heldigvis også købe rengøringsudstyr her hos AJ Produkter.

Tøndeløftere

De fleste lagerbygninger har relativt højt til loftet, og hvis man har udnyttet pladsen optimalt, vil lagerreolerne normalvis nå hertil. I mange tilfælde gør dette ikke så meget i henhold til lagerets drift, da man blot kan bruge stiger. Det er dog ikke muligt med tønder, da indholdet af disse gør det både farligt og svært at bære af hylder ved håndkraft. Derfor skal du bruge en tøndeløfter, som er lavet specielt til dette. Vi forhandler flere forskellige tøndeløftere, som med sikkerhed kan dække dine behov. Desuden indeholder flere af disse muligheder for hurtig rotation af tønden. Derved er tøndeløftere med til at skabe et mere sikkert og effektivt lager.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe