Med en tøndevogn i høj kvalitet går transport af tønder som en leg

Mangler du en helt ideel løsning til effektiv og sikker transport af tønder på arbejdspladsen? Så har vi det helt rette redskab til jeres behov lige her. Se blot vores store og alsidige udvalg af praktiske tøndevogne, der er fremstillet til at sikre transport af tønder på enhver arbejdsplads, hvor transporten skal være forsvarlig, sikker og ikke mindst effektiv.
Med en tøndevogn fra AJ Produkter sikrer du ikke kun, at den daglige transport af tønder effektiviseres. Du skaber også de bedste ergonomiske forhold for dine medarbejdere, der nemt og ligetil kan anvende tøndevognen til transport af tønder fra A til B – helt uden at skulle beskadige deres ryg og lænd. Du slår altså to fluer med ét smæk, når du investerer i en tøndevogn, da du både optimerer arbejdsforholdene og tager hånd om medarbejdernes fysiske sundhed i det daglige løftearbejde.

En tøndevogn til ethvert behov og enhver arbejdsplads

Uanset hvilken tøndevogn du er på jagt efter, har vi uden tvivl en vogn i vores sortiment, der kan imødekomme din arbejdsplads’ behov. Du kan både få en konventionel tøndevogn med luftgummihjul og solide støtteben, der uden problemer kan hjælpe dig med at fragte tønderne til ønsket lokation.
Ønsker du en endnu mere ergonomisk løsning, kan du også få en hydraulisk tøndevogn, der kan klare en last helt op til 250 kg. Denne model løfter tønderne ved hjælp af en hydraulisk pumpe, hvilket giver medarbejderne maksimal aflastning i deres tøndetransport.

Få en tøndevogn der kan klare helt tunge løft

Har du tønder med meget tungt indhold? Så fortvivl ikke – vi har også en tøndevogn, der kan klare tunge og krævende løft. Vores modeller kan løfte alt fra 200 kg til 500 kg. Med andre ord er der en tøndevogn i vores sortiment til ethvert behov og ethvert arbejdsmiljø. Gå på opdagelse og find lige den løftevogn du har brug for, for at kunne udføre arbejdsopgaverne mest effektivt på arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe