Tøndetilbehør

Airshoppen lager

Det virkelige liv: Sådan fik vi Airshoppens nye lager i luften

Læs mere

Tilbehør til tønder

Hvis man til dagligt håndterer mange tønder, er det vigtigt at have det nødvendige tilbehør. Det kan være produkter som gør håndteringen mere effektiv, men også i henhold til sikkerheden. Disse er nogen af de mest vigtige ting, når det kommer til tønder. Tønder er nemlig relativt farlige, hvis der skulle opstå uheld, da de kan rulle og samtidig indeholder væsker, som kan ødelægge øvrigt inventar og gulv. Der er altså risiko for at vælte lagereoler, som dækreoler eller kassereoler, men også beskadigelse af selve gulvet. Det skal man naturligvis undgå og dette kan gøres med vores store udvalg af tilbehør til tønder. Til det formål kan vi anbefale vores produkter indenfor tøndepaller og tøndeløftere. De kan nemlig være med til at beskytte mod uheld, men også gøre hele processen mere effektiv. Det er nu engang noget af det vigtigste, når man driver et lager, eller en produktionsvirksomhed. På denne side finder du vores øvrige tilbehør til tønder, som inkluderer mange forskellige produkter. Det kan være dine tønder skal bruge selvlukkende låg – eller der er behov for en tøndetragt. Når man håndterer væsker, som tilmed kan være farlige, er det nemlig vigtigt at have det rette tilbehør.

Taphaner til tønder

Tønder indeholder oftest store mængder væske, og det kan derfor være praktisk med taphaner. Med en taphane kan man nemlig nemt tage den mængde man skal bruge. Tønden i sig selv udgør nemlig en god beholder til væske, så lige meget om du bruger indholdet, eller udelukkede opbevarer det, kan taphaner bruges til mange formål. Heldigvis forhandler vi mange forskellige taphaner, som gerne skulle passe til dine behov. Du finder blandt andet taphaner som er lavet i messing og indeholder funktionalitet, som gør dem justerbare. Det er altså særdeles praktisk når man har med tønder at gøre. Disse kan købes i flere forskellige størrelser – og skulle derfor passe fint til alles behov.

Tøndelåg og andet tilbehør

Vi forhandler faktisk et stort udvalg af alt indenfor tilbehør til tønder. Om det så er produkter til opbevaring på pallereoler eller smarte spildbakker til transport af tønder. Dertil finder du også andre fornødenheder som tøndelåg og tøndetragte. Disse kommer med mange egenskaber og er lavet i de bedste materialer. Af denne grund kan de altså bruges i mange forskellige industrier, da kvaliteten altid er i top.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe