Kemikalieskabe

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Kemikalieskabe til opbevaring af kemikalier

Opbevaring af kemikalier kræver stor sikkerhed og hertil er et kemikalieskab nødvendigt. Kemikalieskabe bruges oftest i varehuse, fabrikker, laboratorier eller kemiske anlæg, hvor man håndterer farlige væsker. Det kan eksempelvis være pesticider, syrer, syntetisk gødning, radioaktivt affald eller andre giftige stoffer. Håndterer du brandfarlige, ætsende, ildelugtende eller forurenende stoffer, så bør du have et kemikalieskab også kaldet et giftskab. Vores kemikalieskabe er designet til at opbevare disse væsker med stor varsomhed, på en sikker og forsvarlig måde. Du kan bruge dem sammen med dit butiksinventar, eller med vores øvrige sikkerhedsudstyr, eksempelvis vores advarselsskilte, som advarer om farlig kemi.

Sikre kemikalieskabe til farligt stof

Har du en virksomhed, hvor der er behov for sikker opbevaring af kemikalier, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du sikre kemikalieskabe, som du kan bruge til farlige væsker, maling eller andet der kræver sikker opbevaring. Vores skabe er kraftige, pulverlakerede og har forstærkede døre, justerbare hylder og mange sikkerhedsfunktioner. Vores kemikalieskabe fås i forskellige størrelser og designs, med enkelte eller dobbeltdørssystem. Vi sælger også disse skabe i en mini-form sammen med yderligere muligheder som evnen til at stable dem eller flytte dem fra sted til sted. Vil du sikre at ikke alle har adgang til dit kemikalieskab, så kan vi anbefale et nøgleskab til opbevaring af nøglerne.

Brandsikre kemikalieskabe

Arbejdssteder som fabrikker, værksteder og varehuse anses for at være i høj risiko for brand. Dette skyldes, at en række farlige og brandfarlige stoffer som kemikalier, syrer mm. anvendes dagligt. For at undgå skader, der skyldes ild, er det en rigtig god idé at opbevare stoffer og kemikalier i brandsikre kemikalieskabe. Udstyret med moderne ventilationskanaler, der testes i Sverige, er disse skabe udstyret med brandhæmmende isolering (som overholder ISO 1182-forskrifterne) sammen med en dobbelt stålbelagt konstruktion. Desuden er hele overfladen dækket af flammefast pulverlakering. Du kan også bruge brandsikre arkivskabe, hvor fortrolige og følsomme data kan gemmes sikkert. Du kan tilføje ekstra hylder til skabene som tilbehør. Klik på de forskellige brandhæmmende opbevaringsskabstyper og vælg den ønskede. Har du andre ting, såsom vigtige papirer, som du gerne vil beskytte mod brand, så kan du tjekke vores sektion af brandsikre opbevaringsskabe hvor du blandt andet finder arkivskabe der modstår brand.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe