Tøndepaller til sikker opbevaring

Undgå at sidde stille - vælg en aktiv stol.

Shop nu

Opbevaring af tønder

Hos AJ Produkter forhandler vi en lang række produkter som kan bruges til opbevaring af tønder. Vores produkter er fremstillet med brugervenlighed og sikkerhed in mente. Det er nemlig essentielle fokuspunkter ved håndtering og opbevaring af tønder. En fejlagtig opbevaring eller håndtering kan resultere i alt fra beskadiget inventar til en forringelse af medarbejdernes sikkerhed. Derfor er det ikke nok med den rette den pallereol. Man skal bruge også nogle redskaber som er er specielt lavet til håndtering af tønder. Til dette har vi naturligvis mange forskellige redskaber, såsom vores tøndepallevogne og tøndeløftere. Disse er særdeles praktiske til transport og anden håndtering, men dertil skal dine tønder også opbevares korrekt. Til opbevaring af tønder kan det anbefales med en tøndepalle. Disse tilbyder tønderne en høj grad af sikkerhed og stabilitet, man ikke finder med almindelige paller.

Sikre tøndepaller

Tønder skal opbevares sikkert, og til det formål forhandler vi mange forskellige tøndepaller, samt andre fornødenheder indenfor tøndetilbehør. Her på siden kan du blandt andet finde vores store udvalg af tøndebeholdere. Vi forhandler små tøndepaller, store tøndepaller og tilmed tøndepaller med rist. Det er blot eksempler på de praktiske produkter vi forhandler til formålet. Udover vores tøndepaller finder du nemlig også lukket tøndeopbevaring, hvis du har nogle tønder som kræver ekstra beskyttelse. Derudover forhandles der også tøndestativer, som kan bruges til at opbevare liggende tønder, hvilket ofte resulterer i et mere effektivt pladsbrug.

Spildbeholdere

Ved transport af tønder er stabilitet en topprioritet, grundet det ofte flydende indhold. I nogle tilfælde vil man alligevel opleve spild, hvilket der heldigvis findes værnemidler til. Til dette formål kan du drage nytte af vores spildpakker som fås i mange forskellige størrelser, og kan monteres på palle. Vi forhandler mindre spildbakker men også bakker som passer perfekt til EUR-paller. Det smarte ved spildbakker er, at de fungerer som et ekstra sikkerhedslag mod spild fra tønderne. De er fremstillet i kraftigt stål, sådan at de kan beskytte mod spild, og modstå selv hårde sammenstød. Desuden hjælper bakkerne også til at holde tønderne på plads, hvilket giver et ekstra lag af sikkerhed til transporten. Så hvis du kræver optimal sikkerhed og beskyttelse af dine tønder, under transport og opbevaring, er du kommet til det rette sted. Du finder nemlig disse produkter i absolut bedste kvalitet og til fornuftige priser.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe