Sikker opbevaring og nem flytning med en tøndepalle i høj kvalitet

Leder du efter en perfekt løsning til sikker opbevaring og effektiv flytning af tøndepaller? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter går kvalitet og fleksibilitet hånd i hånd, hvilket betyder, at vi tilbyder et stort udvalg af praktiske tøndepaller, som sikrer, at dine tønder bliver opbevaret sikkert og forsvarligt, og at de samtidig er nemme at flytte, da der er god plads til at en gaffeltruck kan komme under pallerne med gaflerne. Nemmere bliver det ikke at have sikker og forsvarlig opbevaring, som er nem at flytte rundt med på arbejdspladsen.

En tøndepalle til ethvert behov og enhver arbejdsplads

Vores tøndepaller kommer i forskellige modeller med plads til en eller flere tønder, alt efter hvilket behov I har i virksomheden. Hvis indholdet af dine tønder er flydende, kan du også få en model med rist, der er ideel til at opsamle eventuelt spild fra tønden. Denne model er særlig egnet til tønder, der opbevarer kemikalier eller andre farlige væsker, der ikke må komme i kontakt med omgivelserne udenfor tønderne.
Hvis du har en pallereol på dit lager, har vi også et spildsikret tøndekar til reolen, der sikrer, at du kan opbevare tønder effektivt på din reol uden problemer. Disse tøndekar er fremstillet til EUR-paller og er en pladsbesparende og sikker løsning til opbevaring af tønder på lager. Med andre ord har vi mange forskellige løsninger i vores sortiment, der kan skræddersys til den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Robuste og slidstærke tøndepaller til selv hårde arbejdsmiljøer

Fælles for alle vores tøndepaller er, at de er fremstillet i robuste og slidstærke materialer, der sikrer, at de kan holde til lidt af hvert. Arbejder du i et hårdt miljø, skal du derfor ikke være nervøs for, at tøndepallerne nemt går i stykker eller skal udskiftes jævnligt.
Du kan læse om de enkelte tøndepallers unikke specifikationer direkte her på siden, så du kan finde lige præcis den palle til tønder, der imødekommer dine behov på arbejdspladsen. På den måde er du sikret den helt rigtige løsning, så du får det mest optimale ud af dine tøndepaller fra AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe