Tøm dine tønder nemt og ligetil med en taphane i messing eller plast

Mangler du en effektiv taphane til kontrolleret tapning af indhold i tønder? Så har vi de helt rette redskaber lige her i vores sortiment. Det er nemlig ikke alt tøndeindhold, der egner sig til at blive tømt hurtigt. Derfor er en taphane i messing eller plast et oplagt redskab til at sikre, at tømningen sker kontrolleret, flydende og sikkert.

En taphane til enhver slags tønde og arbejdsplads

Vores taphaner er både egnet til plast- og metaltønder såfremt plasttønden har en adapter. De monteres nemt på tøndens prop, og så er det ellers blot at åbne gevindet og tappe løs. Den perfekte tilføjelse til festen hvor man gerne vil have sit eget hjemmelavede fadølsanlæg, vintønde eller andre former for væsker, der helst skal tømmes langsomt. Det kunne også være en hjemmelavet summerpunch til udendørs reception eller bryllupsfesten. Det er helt op til dig.
Mangler du en taphane i ekstra høj kvalitet, kan du finde en taphane i messing i vores sortiment. Vores messing taphaner kommer i forskellige størrelser gevind og er FM-godkendte. Flere af modellerne er desuden brandsikret, så du ikke skal være nervøs for at flammerne trænger ind til tøndens indhold gennem taphanen i tilfælde af brand.

Gør tapning nemt og ligetil med en taphane i høj kvalitet

Det er nemt og overskueligt at komme i gang med at tappe tønder med en taphane fra AJ Produkter. Gå blot på opdagelse i vores sortiment og find lige den taphane, der passer bedst til dine tønder og dine behov privat eller på arbejdspladsen. Når du har fundet den helt rette model, er det bare at montere taphanen på tønden, så er du klar til kontrolleret aftapning til ethvert behov og til enhver anledning.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe