Platformsvogne

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Praktiske platformsvogne

En platformsvogn er det ideelle redskab, når du skal transportere varer fra et sted til et andet. Det kan eksempelvis være vigtigt i lager, fabrikker, industri etc. Her kan platformsvogne hjælpe med at strømline lagerprocesserne, så medarbejderne kan arbejde mere effektivt. Vi har et stort udvalg af platformsvogne, som du kan kombinere med rullebånd, sækkevogne og palleløftere, for at gøre det meget lettere at håndtere tunge varer i hverdagen.

Platformsvogne med smarte egenskaber

Vores platformsvogne kommer i mange modeller og forskellige materialer. Hvilken du har brug for, afhænger derfor helt af dine behov. Platformsvognene er lavet i robuste materialer som metal, plast og træ, så de kan holde til lidt af hvert. Vognene kan flyttes problemfrit fra et sted til et andet takket være de fastgjorte hjul af høj kvalitet. Der findes tre forskellige hjultyper: pneumatisk gummi, fast gummi og superelastisk gummi. Du kan vælge platformsvogne enten med bremsesystemer eller uden bremser. Kapaciteten for maksimal vægt er mellem 120 kg og 700 kg. Vi har et bredt sortiment, så du kan helt sikkert finde den platformsvogn der passer dine behov. Se hele hele udvalget her.

Specielle platformsvogne

Udover platformsvogne sælger vi også vogne der passer til forskellige specialiserede behov. En af dem er Multi Trolley®, som består af fire justerbare stolper, monteret på en platform. Denne vogn er designet til at gøre det muligt at bevæge store og tunge laster, med en enkelt hånd. Dette kan eksempelvis være skriveborde eller andre tunge møbler. En anden speciel type platformsvogn er vores 2-i-1-vogn, som både kan bruges med en flad platform eller som en sækkevogn. Du kan nemt og hurtigt skifte mellem de to positioner, hvilket gør vognen ideel til arbejdspladser som har brug for begge typer udstyr, men er begrænset af plads eller budget. stablere

Alternativer til platformsvognen

Til nogle opgaver kan andre transportløsninger være mere velegnede end en platformsvogn. Her kan du overveje om palleløftere, løfteborde eller hyldevogne, kan være mere optimale at bruge. Kig på vores forskellige produkter og find den løsning der passer bedst til dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe