Platformsvogne med trådsider

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Platformsvogne gør transport og opbevaring nemmere

Føler du, at dit arbejdsområde er rodet, og at der flyder unødvendige genstande på din arbejdsstation? Eller måske du har brug for en god løsning til transport af varer? Så bør du investere i gode platformsvogne, der kan hjælpe dig med både struktur og orden såvel som en lettere arbejdsdag. Med disse vogne kan du effektivt skabe bedre arbejdsmiljøer, samt overordnet gøre arbejdet hurtigere og nemmere.
Hos AJ Produkter finder du et stort sortiment af praktiske vogne egnet til transport af genstande. Det er et ideelt redskab til dynamiske arbejdspladser såsom lagere, værksteder, fabrikker eller industri, men vognene kan også gøre en stor forskel for dagligdagen i lettere miljøer som på kontorer eller skoler.
Med en transportvogn kan du nemt og hurtigt opbevare eller transportere genstande eller materialer, der flyder på arbejdspladsen. Det skaber mere struktur og orden på din arbejdsstation, hvilket på længere sigt vil gøre dine medarbejdere mere produktive og effektive.

Stort udvalg af platformsvogne med trådsider

På denne side finder du specifikt platformsvogne med trådsider. Disse vogne består af rørbøjler og trådgitter og kan fås i forskellige designs. Vi har vogne med en enkelt kort side, to korte sider, to korte og en lang side eller to korte og to lange sider. Samtidig kan siderne justeres efter godsets behov. Dette giver dig mere fleksibilitet på krævende lagere eller værksteder.
Vores platforme er desuden fremstillet af MDF, der kan holde op til 600 kg. Hjulene er af støjobserverende gummi, der gør, at vognen ruller let og lydsvagt. Hvis du har behov for et bremsesystem, er det også muligt at få på flere af vores modeller. Med andre ord er der platformsvogne til ethvert behov i vores sortiment.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores platformsvogne

Hvis du er i tvivl om noget eller vil vide mere, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice er klar til at besvare hver eneste af jeres spørgsmål, så kontakt os blot, så hjælper vi med at finde den helt rette løsning til jeres behov. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rette vogn til lige præcis jeres virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe