Praktisk platformsvogn der kan klappes sammen

En platformsvogn er uundværlig på lageret og værkstedet, hvor lettere gods og materialer skal transporteres rundt. Med en platformsvogn består vognen af netop en platform uden sider, hvor man nemt kan komme til at sætte genstande på og senere at flytte dem fra igen.
En sammenklappelig platformsvogn er særlig praktisk, da man kan klappe vognen sammen og sætte den væk, når man ikke bruger den. På den måde kan man spare plads, og på et lager eller et værksted er plads sjældent det, man har mest af.
Hos AJ Produkter kan du købe flere forskellige typer af platformsvogne, herunder sammenklappelige platformsvogne, som er lette at klappe sammen og folde ud igen, når man skal bruge den.

Foldbar platformsvogne med gummibelagt lastflade

En foldbar platformsvogn med gummebelagt overflade kan altså være et godt valg til lageret eller værkstedet, men også andre steder, hvor man har behov for at fragte lettere gods rundt på kortere afstande.
Det kan for eksempel dreje sig om et trykkeri, hvor tryksagerne skal flyttes rundt mellem de forskellige arbejdsstationer eller en kantine, hvor dagens ankomne varer skal køres ind til køkkenet eller tom emballage skal transporteres ud til affaldscontaineren. Da kan en platformsvogn være en praktisk løsning, og med en foldbar model kan man altså nemt klappe den sammen og sætte den væk.

Spar plads med en sammenklappelige platformsvogn

Netop det, at man kan klappe vognen sammen og sætte den væk, når man ikke bruger den, kan være en stor fordel. Mange steder har man mange forskellige arbejdsredskaber som alle fylder og kan være i vejen i det daglige. Derfor er det meget værd at kunne klappe redskaber som eksempelvis en platformsvogn sammen og sætte den i et skab eller lægge den på en hylde, når man ikke bruger den.
På den måde sparer man plads, og det er nemmere for personalet at komme rundt. Samtidig risikerer man ikke at falde over den, hvis den står og flyder, og også det kan være værd at overveje, når man spekulerer på, hvilken slags platformsvogn, man skal købe.
Hos AJ Produkter kan du vælge mellem flere forskellige platformsvogne til virksomheder, skoler og institutioner. Se vores udvalg her på siden og bestil med få klik allerede i dag. Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe