Trehjulede løbehjul til voksne i høj kvalitet

Mangler du et trehjulet løbehjul til voksne til transport af varer eller materialer? Så er du kommet til det rette sted. Vores løbehjul har kurv eller lad til transport af forskellige typer redskaber. Løbehjulene egner sig godt til værkstedet, hvor værktøjskassen placeres på ladet. Derved kommer man nemt fra A til B med alle sine nødvendige redskaber til at kunne arbejde videre. Nemmere og mere ligetil bliver det ikke!
Skån skuldrene, knæene og ryggen og gør arbejdet hurtigere og mere effektivt med et løbehjul til voksne. Løbehjulene er lette at manøvrere og har en lille venderadius, som gør det nemt at komme rundt selv i små indendørsmiljøer. Det store lad foran gør løbehjulet til et perfekt alternativ til traditionelle transportvogne. Ladet eller kurven gør det nemt at flytte gods, værktøj eller varer, på eksempelvis lager, industri eller værksted.

Effektivisering af arbejdsdagen med løbehjul med lad

Alle vores løbehjul er produceret i høj kvalitet og kan nemt transportere dig og dine materialer fra A til B. Løbehjulene er designet til brug af voksne på arbejdspladsen, eller i den pressede hverdag hvor man gerne vil have fragtet forskellige genstande hurtigt over korte afstande. Man kan effektivisere sin arbejdsdag betydeligt med et trehjulet løbehjul som transportløsning. Det bliver nemmere og mere effektivt at flytte gods, værktøj eller varer rundt på lageret med en af vores gode løbehjul med lad.

Træktruck til transport

Træktrucken kommer med en belastningskapacitet på 500 kg og er eldrevet. El trucken er perfekt egnet til transport på steder med lange afstande, eksempelvis lufthavn eller sygehuse. Den flotte elektriske truck er eldrevet og støjsvag, hvilket bidrager til et behageligt arbejdsmiljø med et lavt støjniveau. Denne truck er praktisk og fleksibel at betjene, og den gør arbejdet mere effektivt, da man hurtigt kan transportere vigtige genstande og sin bruger mellem to punkter.
Træktrucken kan få yderligere opbevaringsplads med de smarte vogne, som kan tilkøbes. Denne smarte vogn har forhøjede kanter, hvilket gør, at ladet ikke skrider ud under kørsel. Hjulene, som er lavet i gummi, er støjsvage og skånsomme mod følsomme gulve såsom klinker og parketgulve.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe