Køb et løbehjul med lad hos AJ Produkter i dag

Køber du et løbehjul med lad hos os, får du – ligesom ved alle vores andre produkter – 7 års garanti på løbehjulet. Herudover tilbyder vi 14 dages returret samt personlig betjening på vores online chat, hvor vi sidder klar alle hverdage. Køb et løbehjul hos os, og oplev glæden ved et let og tilgængeligt transportmiddel.

Stort udvalg af løbehjul med lad hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi et bredt udvalg af løbehjul med lad til enhver smag og behov. Vi har samlet nogle af de bedste løbehjul med lad, så du kan finde det perfekte løbehjul til dig. Vores løbehjul har kurv eller lad til transport af forskellige typer redskaber. Løbehjulene egner sig derfor godt til værkstedet, hvor værktøjskassen kan placeres på ladet. På den måde kan du nemt komme fra A til B med alt, hvad du har brug for til dit arbejde. Samtidig skåner et løbehjul med lad skuldre, knæ og ryg mere end f.eks. sækkevogne, hvor du skal løfte og skubbe. Det bliver altså ikke mere nemt og ligetil! Løbehjulene er lette at manøvrere og har en lille venderadius, som gør det nemt at komme rundt selv de mindste steder. Det store lad foran gør også løbehjulet til et perfekt alternativ til traditionelle transportvogne eller platformsvogne. Hvis du leder efter det bedste løbehjul med lad, så er AJ Produkter det rigtige sted at starte. Vi tilbyder flere forskellige løbehjul med lad til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne på vores online chat på alle hverdage, hvor vi er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte løbehjul.

Et transportløbehjul til lageret – det miljørigtige valg

Der er flere fordele ved et transportløbehjul. Først og fremmest er det en miljøvenlig løsning, da løbehjulet ikke er drevet af en motor. Det betyder, at I som virksomhed eller institution ikke øger jeres CO2 udslip ved at vælge et løbehjul som transportmiddel. Da løbehjulet udelukkende kræver fysiske kræfter for at blive betjent, giver det ligeledes ekstra motion til medarbejderne. Dermed kan et løbehjul pludselig blive en fordel for medarbejdernes sundhed, da de alt andet lige kommer til at bevæge sig mere. Et sådan transportløbehjul med lad kunne eksempelvis være et med op til 150 kg belastning eller et løbehjul med lad, 200 kg belastning. Endelig har vi også et løbehjul med kurv, som egner sig både til lageret men også hospitaler og andre institutioner. Har I brug for at transportere tungere materialer eller andet med større vægt, kan det alligevel være en god idé med lidt motorhjælp. Til det er vores lette træktruck på el med 1.000 kg kapacitet et godt valg.

Personlig service og hurtig levering hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi altid personlig service gennem vores online chat eller i telefonen. Her kan du hver dag spørge vores rådgivere til råds, hvis du har nogle spørgsmål. Herudover tilbyder vi naturligvis hurtig levering, så du ikke skal vente længe på produkterne, når du har bestilt dem. Og hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker produkterne alligevel, tilbyder vi naturligvis 14 dages returret.