Skuffevogn på hjul med plastskuffer

Når der er behov for at opbevare ting i skuffer, der let kan flyttes, kan en skuffevogn være en god løsning. En skuffevogn er et skuffemøbel med hjul under, så møblet kan køres derhen, hvor det skal bruges. En skuffevogn er en fleksibel løsning til opbevaring og kan være anvendelig i mange sammenhænge.
Særligt på et værksted er en skuffevogn meget benyttet. Her kan man have værktøj, skruer, møtrikker og meget andet liggende og så let som ingenting rulle vognen hen til det sted, hvor man skal arbejde.
Også på et lager, en klinik, en institution eller et kontor kan en skuffevogn være et praktisk opbevaringsmøbel, netop fordi det kan flyttes efter behov, og skufferne samtidig kan indeholde mange genstande.

Mange forskellige skuffevogne

Skuffevogne findes i flere designs og materialer. Ofte vil en skuffevogn være med plastskuffer, da hård plast er et slidstærkt og meget holdbart materiale som kan tåle lidt af hvert, og som let kan rengøres. Spilder man olie i plastskuffen kan man således blot tørre det bort, og skuffen har ikke taget skade.
På en skuffevogn kan toppen være plan eller formet som en bakke, hvor man kan lægge de ting frem, man skal bruge til en given opgave. Alternativt kan man have oliekanden eller noget andet, som man bruger ofte, stående ovenpå skuffevognen, så man let kan få fat i den.
Hjulene på skuffevogne er meget ofte fremstillet af gummi, for ligesom plast er også gummi et utroligt slidstærkt materiale, og da en skuffevogn skal kunne køre på både hårde og ujævne underlag bruges gummi derfor ofte til hjul på mindre vogne og møbler med hjul.

Skuffevogn badeværelse

En skuffevogn er også praktisk på badeværelset, for her er der mange ting, der skal opbevares. Kam, børste, barbergrej, tandbørste, neglesaks, creme, makeup og mange andre ting er det godt at kunne gemme ad vejen i skuffer og skabe, så der ser pænt og ryddeligt ud og man kan finde det, man skal bruge.
På badeværelset er en skuffevogn desuden praktisk, da man let kan rulle den til side, når der skal gøres rent. På badeværelset kan et mindre antal skuffer være nok, mens man på et værksted eller en klinik kan få behov for en skuffevogn med mange skuffer til alle de forskellige værktøjer, man har brug for.
Se vores udvalg af skuffevogne her på siden og bestil med få klik. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe