Trillebøre i mange størrelser

Her på siden finder du vores store udvalg af trillebøre og mørtelvogne. De kan bruges til mange forskellige formål i virksomheden. Næsten alt indenfor transport, med enkelte undtagelser. Desuden er det muligt at vælge mellem forskellige størrelser, sådan at du kan finde en, som passer perfekt til din virksomheds behov. I langt de fleste tilfælde vil en 120 liters trillebør være tilstrækkeligt, men skal du bruge en mere rummelig kan de købes helt op til 200 liter. På den måde kan du nemlig transportere mere på en gang. Til mange arbejdsopgaver er trillebøre et næsten uundværligt produkt og indeholder funktionalitet man ikke finder i en sækkevogn.

Praktiske trillebøre til virksomheden

Trillebøre tillader for transport af store mængder gods, byggematerialer og affald. Det er blot nogle af de mange formål en trillebør kan bruges til. Det er nemlig et smart produkt, da brugsmulighederne er mange. Derfor er det også et brugbart redskab i langt de fleste virksomheder. På et lager kan de bruges til at fragte pakker til lastbiler og affald til affaldsbeholdere. På en byggeplads kan den ligeledes bruges til dette, men også transport af byggematerialer. Dog er den ikke oplagt til transport af plader eller fødevarer. Her kan vi anbefale rustfri vogne og pladevogne. Udover enkelte eksempler kan trillebøre bruges til de fleste transport relaterede opgaver. Desuden udgør de også et praktisk redskab til arbejde i haven eller på værkstedet. Så hvis du leder efter en simpel, men effektiv måde at transportere internt i virksomheden, kan det være du skal overveje en trillebør.

Mørtelvogne af høj kvalitet

Når man skal købe inventar til virksomheden, er kvalitet altid en topprioritet. Produkter skal være af en høj kvalitet, sådan at de tillader for effektiv udførsel af arbejdet. Desuden betyder det også at holdbarheden er bedre, hvilket er en vigtig pointe, hvis den skal bruges til professionelt brug. Det skyldes at professionelle opgaver ofte er relativt krævende og produktet er meget i brug. Mørtelvogne er det samme, og her er der særligt to vigtige elementer. De skal nemlig være robuste og rummelige. Det tillader for et langtidsholdbart redskab, men også en mere effektiv udførsel af diverse opgaver. Jo større rummeligheden er, desto mere kan den håndtere, hvilket resulterer i en mere effektiv arbejdsgang. Derfor kan du her på siden finde mørtelvogne som kan rumme helt op til 120 liter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe