Køb din nye trillebør hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi forskellige trillebøre, så du kan finde én, der passer til dit arbejde – til en god pris. Og få ovenikøbet 10% rabat på dit første køb, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Find modellen til dine behov her på siden eller kontakt os på gennem vores chat eller over telefonen, hvis du ønsker rådgivning.

Trillebøre i flere størrelser

Er du i tvivl om hvilken trillebør, du skal købe? Her på siden finder du flere trillebøre, som kan bruges til forskellige transportformål. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at overveje hvilken type trillebør, der bedst muligt ville kunne fragte de materialer, du har brug. Her er det særligt trillebørens materiale, max kapacitet og hjultype, der er essentielt. For de flestes behov er en trillebør med plads til 120 liter tilstrækkelig, men du kan også finde trillebøre med op til 200 liters kapacitet her i sortimentet. Fylder det du skal transportere ikke så meget? Så kan det være du skal gå med en sækkevogn eller en anden mindre vogn i stedet.

Stor trillebør i plast med lav vægt

Skal du transportere større mængder af lette materialer? Så er en trillebør i plastik et rigtig godt valg. Den har nemlig en lav egenvægt og er udstyret med to hjul for at sikre god balance. Dermed bør du let og problemfrit kunne fragte helt op til 200 liters materialer i vognen. Har du brug for at transportere endnu tungere? Så har vi et bredt udvalg af vogne i vores ’Lager & Værksted ’-kategori som blandt andet inkluderer transportvogne med op til 1500 kg kapacitet. Du kan også se efter nogle af vores andre trillebøre til tungere materialer, hvis du f.eks. skal køre med mørtel, jord eller noget tredje.

Trillebøre med solide hjul

En trillebør bruges ofte i ujævne terræner til materialer i skæve former og størrelser. Derfor er det vigtigt at vælge en trillebør med gode hjul, som kan holde til det arbejde og i de områder, man vil bruge den. Alle vores trillebøre er udstyret med solide hjul og dæk, der kan holde til lidt af hvert. Vores trillebør med højst kapacitet har endda to hjul, så du kan være sikker på at du og dine materialer kommer bedst muligt frem og tilbage. Derudover har alle trillebørene robuste støtteben, som holder på vognen og materialerne, når den ikke er i brug.

Find din trillebør hos AJ Produkter

Uanset hvilken trillebør, du skulle ende med at vælge fra vores sortiment, får du en trillebør i høj kvalitet. Og skulle du ombestemme dig, så tilbyder vi altid 14 dages retur. Ligesom der medfølger 7 års garanti på alle produkter, hvis der skulle ske noget med dem. Kontakt os for rådgivning af trillebøre, spørgsmål eller andet på online chat eller over telefonen.

Gå ikke glip af disse kategorier

SækkevogneRamperTransportvogne