Køb din nye trillebør hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi flere forskellige trillebøre, så du forhåbentlig kan finde én, der passer til dig og dit arbejde.

Trillebørene har praktiske og funktionelle designs, der giver lettere løft og gode kørepositioner.

Find informationer og de forskellige modeller her på siden eller kontakt os for personlig vejledning. Vores kundeserviceteam sidder alle hverdag klar på online chat, telefon og e-mail.

Trillebøre i flere størrelser

Er du i tvivl om hvilken trillebør, du bør købe? Her på siden finder du flere trillebøre, som kan bruges til forskellige transportformål. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at overveje hvilken type trillebør, der bedst muligt ville kunne fragte de materialer, du har brug. Her er det særligt trillebørens materiale, max kapacitet og hjultype, der er essentielt.

For de flestes behov er en trillebør med plads til 120 liter tilstrækkelig, men du kan også finde trillebøre med op til 200 liters kapacitet her i sortimentet. Fylder det du skal transportere ikke så meget? Så kan det være du skal gå med en sækkevogn eller en anden mindre vogn i stedet.

Vælg mellem en mørtelbør eller en trillebør i plast eller metal

Her i sortimentet kan du finde flere forskellige slags trillebøre. Skal du f.eks. transportere større mængder af lette materialer? Så er en trillebør i plastik et rigtig godt valg. Den har nemlig en lav egenvægt og er udstyret med to hjul for at sikre god balance.

Er du derimod på jagt efter en helt klassisk trillebør? Så tilbyder vi også trillebøre i stål med behagelige træhåndtag.

Vil du gerne undgå træhåndtag, kan vores mørtelbør være løsningen. Den store trillebør i metal og med stålrør er enormt robust, så den kan holde til blandt andet transport af mørtel. Trillebøren er pulverlakeret og kan derfor sagtens tåle udendørs brug i al slags vejr.

Trillebøre med solide hjul

En trillebør bruges ofte i ujævne terræner til materialer i skæve former og størrelser. Derfor er det vigtigt at vælge en trillebør med gode hjul, som kan holde til det arbejde og i de områder, man vil bruge den.

Alle vores trillebøre er udstyret med solide hjul og dæk, der kan holde til lidt af hvert. Vores trillebør med højeste kapacitet har endda to hjul, så du kan være sikker på at du og dine materialer kommer bedst muligt frem og tilbage. Derudover har alle trillebørene robuste støtteben, som holder på vognen og materialerne, når den ikke er i brug. Skulle der ske noget med hjulet på din trillebør, har du mulighed for at købe et nyt hjul og udskifte det.

Har du også sikret, at du kan komme let rundt omkring med din trillebør? Hvis ikke, kan vi også anbefale at tage et kig på vores ramper.

Find din trillebør hos AJ Produkter

Uanset hvilken trillebør, du skulle ende med at vælge fra vores sortiment, får du en trillebør i høj kvalitet. Og skulle du ombestemme dig, så tilbyder vi altid 14 dages retur. Ligesom der også medfølger 7 års garanti på alle produkter, hvis der skulle ske noget med dem. Kontakt os for rådgivning af trillebøre, spørgsmål eller andet på onlinechatten eller over telefonen.

Gå ikke glip af disse kategorier

SækkevogneRamperTransportvogne