Effektivisér løft og tømning af tønder med en smart tøndevender

Skal der ofte tømmes tønder med tungt indhold på jeres virksomhed, og mangler I fleksibel og praktisk udstyr til at udføre tømningen effektivt, sikkert og ergonomisk forsvarligt? Så har vi den helt rette løsning i vores sortiment. Med en effektivt tøndevender har du en kær ven, når det gælder optimal tømning af tønder uden I skal gå på kompromis med sikkerhed eller medarbejdernes fysiske sundhed. Tøndevenderen sørger både for effektiv opbevaring og udtømning uden du eller dine medarbejdere skal bekymre jer om tunge løft eller ubehagelige arbejdspositioner, hvor tønderne skal tømmes.

Vores tøndevender klarer enhver arbejdsopgave

Vores tøndevender er nem at manøvrere og kan både klare løft såvel som tømning af tønders indhold. Tønderne kan låses fast både vandret, lodret og i 120° vinkel, så du nemt kan opbevare, tømme eller fyldte i tønden, der kan tiltes ud fra maskinen i en behagelig vinkel, der sikrer en ergonomisk rar arbejdsstilling. Med en tøndeløfter fra AJ Produkter skal du ikke bekymre dig om tunge, ubehagelige løft eller medarbejderskader, der forårsages af usunde løft. Anvend blot det praktiske redskab til alle løft, opfyldninger og tømninger og nyd en fleksibel og ergonomisk sund arbejdsdag for både dig og dine medarbejdere.

Har du spørgsmål til vores tøndeløfter?

Hvis du har spørgsmål til produktet; hvordan det anvendes eller lignende, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os her på siden. Så hjælper vi dig gerne med de spørgsmål, du måtte have samt rådgiver dig bedst muligt, så du finder den helt rette løsning til jeres virksomhed. Vi har mange forskellige tøndeløftere- og transportløsninger, der egner sig til forskellige arbejdsmiljøer og arbejdsopgaver. Sammen skal vi nok finde det helt rette redskab til din virksomheds behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe