Betonbarrierer til afspærring

Skal du bruge en effektiv, men alligevel nem løsning til afspærring, er betonbarriere det oplagte valg. Med disse har du nemlig muligheden for at beskytte mod store køretøjer, men samtidig at kunne flytte dem rundt. I modsætning til en trafikstolpe er de nemlig ofte ikke boltet til jorden, da deres tunge vægt gør dem rigeligt standhaftige. Desuden er det en yderst prisvenlig form for påkørselsbeskyttelse, og særdeles langtidsholdbar. Særligt når du køber hos os kan du forvente disse ting. Dertil er det også en af de mest praktiske og sikre former for påkørselsbeskyttelse. Vægten gør, at de giver stor beskyttelse, men samtidig er de nemme at omrokere med det rette udstyr. Vi har endda betonbarrierer som er lavet til EUR-paller.

Trafikstolper og påkørselsbeskyttere

Trafikstolper giver en høj grad af beskyttelse, men fylder samtidig ikke specielt meget. Det er muligt siden stolperne er boltet til jorden, og derved giver en robust beskyttelse. Derfor vejer de også mindre end betonbarrierer, men kan være mere besværlige at flytte. Selvom betonbarrierer er besværlige at flytte, kræver de nemlig ikke at de skal boltes til jorden. Derfor kan trafikstolper anses som en stationær løsning, som giver god beskyttelse og udnytter pladsen. Det betyder også, at de kan bruges både udendørs og indendørs. Det er et godt produkt til beskyttelse af kassereoler eller pallereoler. De kan nemlig forhindre påkørsel af diverse maskiner, om det så er en palleløfter, eller noget større.

Afspærringshegn til fornuftige priser

Her på siden finder du mange forskellige produkter, som er lavet specifikt til at beskytte mod eventuel påkørsel. Valget afhænger meget af hvilken situation du er i, samt hvilke køretøjer, der skal beskyttes mod. Er det lastbiler kan det være nødvendigt med betonbarrierer, hvor en trafikstolpe kan være tilstrækkelig til personbiler. Samtidig har disse også hver især deres fordele og ulemper. Fordi selvom en betonbarriere tilbyder meget beskyttelse er den ikke specielt nem at flytte. Det er ikke tilstrækkeligt med en løftevogn eller ladvogn, hvis man skal flytte en betonklods på flere hundrede kilo. Derfor er der mange som bruger afspærringshegn til at afspærre diverse steder i virksomheden. De fleste biler vil undgå hegnet, men selv hvis uheldet er ude tilbydes der også noget beskyttelse. Altså mere end normale afspærringsstolper og bånd. Samtidig er det også en dynamisk afspærring, som nemt kan ændres og justeres efter behov. Derfor er det altså at foretrække over betonbarrierer eller trafikstolper, hvis man skal have en ikke-permanent installation.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe