Standard betonbarriere til afspærring

Med en solid betonafspærring er man sikker på at hverken biler eller gods påkøres. En robust betonafspærring er perfekt til lejlighedsvis afspærring af områder, hvor trucks, biler og andre køretøjer ikke må køre ind og giver dermed beskyttelse til objekter og områder.
Betonafspærringer kan sættes på en palle og transporteres med en truck eller en palleløfter, og der er dermed tale om en fleksibel, mobil afspærring, som man kan flytte rundt på, afhængig af hvor der nu er behov for den.
Afspærringen er støbt i beton, som er et af de stærkeste materialer, der kendes. Den kan tåle lidt af hvert og glider ikke af vejen ved påkørsel. Der skal rigtigt meget til at forcere en betonafspærring, ja faktisk er det så godt som umuligt.

Betonbarriere med hul til stolpe

Betonbarrierer findes i flere udformninger. Her kan man vælge de klassiske aflange, der kan bruges til at afspærre en strækning eller den mindre model med hul til stolpe, som man kan fastgøre kæder eller afspærringsbånd til og dermed eksempelvis inddele en parkeringsplads.
Også den lille model kan nemt transporteres på en palle med en truck og flyttes efter behov. Når betonbarriererne ikke er i brug, kan de opbevares på en palle på lageret.

Afspærring og barriere i stødt beton mod påkørsel

Betonafspærringer og betonbarrierer er den ultimative beskyttelse mod påkørsel og kan være en mulighed, hvis der arbejdes på befærdede steder, og man som arbejder kan være i fare for påkørsel, mens man udfører sit arbejde. Da yder en afspærring i beton en værdifuld beskyttelse, og medarbejderen kan føle sig mere tryg ved at arbejde tæt på, hvor bilerne suser forbi.

Brug en betonbarriere som lejlighedsvis eller permanent afspærring

Betonbarrierer er i sagens natur meget tunge og langt tungere end en person kan løfte dem ved muskelkraft. Alligevel er der tale om en mobil afspærring, for med eksempelvis en truck er det muligt at flytte afspærringen. Man kan altså benytte betonbarrieren som enten en lejlighedsvis afspærring i tilfælde af arrangementer eller midlertidigt arbejde eller den kan udgøre en permanent afspærring.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige slags betonafspærring, du kan vælge til din midlertidige eller permanente afspærring. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag. Vi står klar til at sende din bestilling afsted og er klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores afspærringer eller andre af vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe