Kegler til mange formål

Her på siden finder du vores udvalg af kegler, som kan bruges til en lang række forskellige formål. Kegler bruges ofte til afspærring og advarsel, hvor de skaber større sikkerhed på arbejdspladsen, eller på gaden. Men vores kegler kan også bruges til sport, hvor man eksempelvis har behov for at markere hjørnerne af en bane til boldspil, eller skal bruge keglerne til øvelser. Der er altså mange forskellige formål hvor kegler kan være relevante at bruge, så tag et kig på vores udvalg, eller læs om nogle af mulighederne med kegler herunder.

Orange kegler til afspærring

Kegler bruges ofte til afspærring, eventuelt sammen med afspærringshegn og lignende. Keglernes orange farve er nemlig perfekt til at skabe opmærksomhed, når der skal advares om farer. De kan også bruges med advarselsskilte, som informerer om, hvilken type fare der er til stede. Det praktiske ved kegler er at de er lette at flytte rundt på og hurtigt kan tages frem. På den måde kan du nemt skabe større sikkerhed på arbejdspladsen. Husk også at tage et kig på vores udstyr til førstehjælp, som er nødvendigt når uheldet er ude. Vi har alt hvad du skal bruge, for at skabe en sikker arbejdsplads.

Brug kegler til sport

Vores kegler kan ikke blot bruges til at skabe større sikkerhed – de kan også være til stor gavn i forbindelse med sport. Det kan f.eks. være hos skoler og institutioner, hvor fysiske aktiviteter er en stor del af hverdagen. Det kan dog også være i sportsklubber, hvor der er behov for afmærkning. Keglerne kan f.eks. bruges til at afmærke en boldbane, hvis du ikke har andre typer afmærkning tilgængeligt. De kan også bruges til at skabe sjove slalom baner eller lignende. Mulighederne er mange og derfor er det altid praktisk, at have orange kegler på lager.

Trafikkegler til sikkerhed

De fleste har set kegler i trafikken og dette kan vores selvfølgelig også benyttes til. Vi har både klassiske kegler og sammenklappelige kegler, som nemt kan gemmes væk og pakkes hurtigt frem. Desuden har vi kegler der, udover refleksfelter, også er udstyret med integreret lys, som giver ekstra stor synlighed. Det giver en ekstra stor opmærksomhed og dermed større sikkerhed. Vælg de kegler du foretrækker dig og vær sikker på at skabe sikkerhed i top.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe