Førstehjælp

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Førstehjælpstasker til livreddende førstehjælp

Det er vigtigt at sikre arbejdspladsen mod ulykker med førstehjælpsredskaber. Vi tilbyder en bred vifte af livreddende førstehjælpsprodukter, som kan være med til at redde liv, hvis uheldet er ude. Førstehjælpstasken indeholder plaster, forbindinger, brandskadegel, øjenskyl, renseservietter, redningstæppe og en førstehjælpsguide.
Dette komplette førstehjælpskit er uundværligt på højrisikosarbejdspladser, hvor ulykker kan ske - såsom på lager, i industri, køkkener og på byggepladser. Den er også god at have på kontoret i tilfælde af, at uheldet rammer, og man har brug for at yde førstehjælp til sig selv eller sine kollegaer.
Tasken kan hænges på væggen, hvor den altid er lettilgængelig. Med dette førstehjælpssæt finder man hurtigt og nemt det produkt, som skal bruges, når ulykken er ude. Hold medarbejderne sikre med en komplet førstehjælpstaske fra vores sortiment. Husk reglerne omkring kunstigt åndedræt, hjertemassage og eventuelt sideleje, hvis man ikke kan komme i kontakt med den ulykkesramte person.

Øjenskyl til førstehjælp

Adgang til steril øjenskyl er yderst vigtigt på arbejdspladser med risiko for øjenskader. Øjenskyllen neutraliserer væsken i øjet og kan monteres på væggen for nem tilgængelighed. Øjenskyl til førstehjælp er i særdeleshed vigtigt på arbejdspladser, hvor kemikalier ofte håndteres, eller hvor der er risiko for stænk.
Øjenskyl er det første led i at undgå øjenskader som følge af kemikalier og skal bruges umiddelbart efter, øjet kommer i kontakt med den farlige væske. Det kræver ikke meget at beskytte mod øjenskader - start derfor med øjenskyl fra AJ Produkter. Så er du godt klædt på til at give eller modtage hjælp, hvis du skulle få farlige væsker i øjet.

Medicinskabe med lås

Vores medicinskabe kommer med lås, hvilket gør den indbrudsbeskyttet på arbejdspladsen. De flytbare hylder gør indholdet lettilgængeligt i nødsituationer. Den udtrækkelige skuffe kan indeholde redskaber såsom plaster, forbinding, piller og andre typer livreddende medicin.
Medicinskabet monteres på væggen, så man nemt kan få adgang til den. Skabet sikrer, at man altid har adgang til medicin på en struktureret og sikker måde. Dette medicinskab er god til brug i lægehuset såvel som på arbejdspladsen. Dette lille medicinskab kommer i to forskellige modeller – en med nøglelås og en med elektronisk lås.
Modellen med elektronisk lås har den fordel, at man ikke skal huske nøglen, hver gang man skal ind i medicinskabet. Man indtaster blot en kode for at få adgang til skabet. Kan du bedre lide at have en nøgle på dig fremfor at huske på en kode, så er det blot den aflåsningsform, du skal vælge. Det er helt op til dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe